Biletul zilei baschet 15.03.2023

Scris de Wade15/03/2023
Bilet Baschet
Forma:
Pierdut Pierdut Pierdut Pierdut Castigat
Arizona State – Nevada
Cincinnati – Virginia Tech
Bilanț: 15 Câștigate *luna in curs
COTA
1.93

Biletul zilei baschet de miercuri este format din 2 meciuri de NCAA: Arizona State vs Nevada si Cincinnati vs Virginia Tech. Biletul poate fi jucat pana la noapte, ora 03:00.

Ponturi Pariuri Arizona State - Nevada

  • Incep cu disputa dintre Arizona State si Nevada. Avem un match-up din NCAA Playoffs, invingatoarea disputei va juca impotriva lui TCU. Este clar ca cine va castiga acest duel va avea sansa a doua in urmatoarea runda, insa unde gasim acel value?
  • Wolf Pack nu a avut rezultate bune "down the stretch", iar asta ii poate afecta la joc dar si la moral pe jucatorii din Nevada. Au fost esecuri pe rand cu Wyoming, UNLV sau San Jose State. A terminat totusi pe pozitia a 4-a in conferinta Mountain West.
  • Sun Devils au terminat sezonul cu un esec impotriva rivalilor de la Arizona. Au incheiat sezonul tot pe locul 4 in PAC-12, in urma unor echipe superioare valoric. Avem echipa mai buna la o cota decenta, aleg totusi handicapul pentru siguranta.

Pont: Arizona State +5,5 puncte, Cota: 1.38 >> Click AICI pentru a paria!

Ponturi Pariuri Cincinnati - Virginia Tech

  • Inchid acest combo cu duelul dintre Bearcats si Hokies, doua trupe aflate in forma decenta la finalul sezonului. Acest match-up din Playoff se anunta unul extrem de atractiv, mai ales ca Cincinnati joaca foarte bine in propria arena cu fanii alaturi.
  • Hokies au inchis sezonul cu o infrangere vs NC State, terminand sezonul in ACC doar pe locul 8. Au castigat doar 2 mecuri in ultimele 13 deplasari, astfel ca este de inteles cota lor pentru la noapte. Jocul e foarte diferit fata de ce propun "acasa".
  • Bearcats au inchis sezonul regulat cu o infrangere in deplasare in fata unei din principalele favorite la titlu: Houston. Au inchis sezonul pe un decent loc 4 si au o sansa buna sa treaca mai departe in aceasta noapte. Pontul solid este pe over aici.

Pont: peste 144.5 puncte, Cota: 1.40 >> Click AICI pentru a paria!

Lasă un comentariu mai jos:


Adresa ta de email nu va fi vizibilă.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
Avatar tipster
Bilet Baschet
15 Câștigate
12 Pierdute
56% Rata de castig
123 Unitati
Rezultate:
Pierdut Pierdut Pierdut Pierdut Castigat Castigat Pierdut Castigat Castigat Pierdut
Vezi Ponturi

Tipsterul Lunii

Avatar Tipster
Wade
Forma: Castigat Castigat Castigat Pierdut Castigat Pierdut Castigat Castigat Pierdut Pierdut
CÂȘTIGATE
25 din 37
PROCENTAJ
68%
UNITĂȚI
+1051
Vezi Ponturi

S-ar putea  te intereseze și: