Biletul zilei baschet 15.04.2021

Scris de Wade15/04/2021
Bilet Baschet
Forma:
Pierdut Castigat Castigat Castigat Castigat
Bilanț: 11 Câștigate *luna in curs
COTA
2.09

15 aprilie 2021 – cota pentru biletul de baschet are valoarea 2.09. Am selectat doua partide din NBA, cu primul meci incepand la ora 03:00.

Am pregatit si alt bilet de baschet din NBA, cu cota 3.02 >> CLICK AICI sa-l vizualizezi.

WIN x WIN ieri, fratilor: AICI >> Unics si Knicks nu doar ca au acoperit handicapul – au castigat outright, iar AICI >> Sixers + Wizards au inverzit o cota de 4.04, ducand acest proiect la un plus de +1120u. E jumatatea lunii si vreau sa redresez lucrurile si aici, nu-mi place cum arata acest -329u, iar primul pas in acest sens va fi in noaptea asta, cand am ales 2 favorite de peste ocean.

Pronosticuri baschet biletul zilei 15 aprilie 2021

Cleveland Cavaliers – Golden State Warriors (ora 03:00)

Incep cu un duel atractiv in Ohio, acolo unde Cavs(20-34) primesc vizita oaspetilor de la Warriors(27-28).

Golden State a castigat 4 din ultimele 5 meciuri, inclusiv aseara printr-un „blowout” vs Thunder (insa cine nu o bate in modul asta pe Oklahoma in ultima perioada). Steph Curry a marcat de 11 ori de la linia de 3 puncte, inregistrand un total de 42 de puncte in 29 de minute. Faptul ca echipa a avut avans mare in meci, i-a permis lui Steve Kerr sa-si menajeze titularii in mare parte din repriza secunda, iar asta va conta la noapte.

Este meci „back-to-back” si pentru Cavaliers, care au reusit azi-noapte sa castige in Carolina vs Hornets, al 3-lea succes al echipei in ultimele 5 partide. Sexton este incert si azi, probabil ca nu se va stii mare lucru despre el, decat inaintea partidei. In singurul duel direct, Cavs au fost „ciuruiti” in Oakland, 129-98, cu Warriors facand diferenta la linia de 3 puncte: 17 reusite, fata de doar 8 pentru Cavs. Aici vad diferenta si in aceasta noapte, dau credit echipei Golden State.

Pont: Golden State Warriors -2.5 puncte @1.42 >> CLICK AICI pentru a paria!

Phoenix Suns – Sacramento Kings (ora 05:00)

Inchid combo-ul cu meciul din Arizona, unde vad un match-up dezechilibrat intre Suns(39-15) si Kings(22-33).

Kings au pierdut 8 meciuri la rand, 6 din ele prin „double digits” si la cum joaca isi cam poate lua adio de la sperantele pentru acel „play-in tournament”. Am vazut aseara cum Washington s-a distrat prin apararea „regilor”, Beal & Westbrook au facut practic ce au vrut, intr-un meci controlat cap-coada. Intre cele doua echipe au avut loc doua dispute h2h, ambele in Sacramento, scorul fiind de 1-1 in serie.

Cu 13 victorii in ultimele 15 meciuri si 31 din ultimele 37, putem spune despre Phoenix ca este una din cele mai „hot” echipe din liga, una ce va face „zgomot” in playoff. Joaca excelent „on both ends of the floor”, iar duo-ul CP3 – Booker incepe sa-mi placa din ce in ce mai mult. Spre deosebire de Kings, nu au jucat meci aseara, ci acum 2 zile (tot acasa), un succes neasteptat de lejer vs Heat (20 de puncte diferenta). Ii vad favoriti si la noapte pentru un succes categoric.

Pont: Phoenix Suns -5.5 puncte @1.47 >> CLICK AICI pentru a paria!

Lasă un comentariu mai jos:


Adresa ta de email nu va fi vizibilă.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
Avatar tipster
Bilet Baschet
11 Câștigate
7 Pierdute
61% Rata de castig
261 Unitati
Rezultate:
Pierdut Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Pierdut Pierdut Pierdut Castigat
Vezi Ponturi

Tipsterul Lunii

Avatar Tipster
Wade
Forma: Castigat Pierdut Castigat Pierdut Castigat Castigat Pierdut Castigat Pierdut Castigat
CÂȘTIGATE
18 din 26
PROCENTAJ
69%
UNITĂȚI
+843
Vezi Ponturi

S-ar putea  te intereseze și: