Biletul zilei baschet 15.10.2021

Scris de Wade15/10/2021
Bilet Baschet
Forma:
Pierdut Pierdut Pierdut Pierdut Pierdut
Bilanț: 15 Câștigate *luna in curs
COTA
2.02

15 octombrie 2021, cota pentru biletul zilei din baschet are valoarea 2.02. Am ochit doua partide din Euroliga, cu primul meci incepand la ora 21:00.

Cu 6 bilete WIN in ultimele 7 propuse – forma la acest proiect este una excelenta. Doresc sa incep weekend-ul in acelasi mod si pastrez competia EuroLeague si pentru biletul de azi din baschet.

Pronosticuri baschet biletul zilei 15 octombrie 2021

Olympiakos – Zalgiris (ora 21:00)

Incep cu duelul din Grecia, la un match-up atractiv intre Olympiakos(2-1) si Zalgiris(0-3).

Am vazut parcursul de pana acum al echipei de la Kaunas si pot spune ca echipa este momentan intr-o perioada de reconstructie, si va fi destul de dificil pentru ei sa se impuna in aceasta competitie, chiar si cu echipele mai slabe. Nu va fi cazul in aceasta seara, vor avea de infruntat o defensiva similara cu cea de la Belgrad, impotriva careia au marcat doar 61 de puncte. De altfel, Zalgiris este pe locul 16 in competitie cu un procentaj de doar 46.8%, iar cu Lauvergne din nou OUT, lucrurile nu vor fi deloc facile.

Ce baschet frumos joaca grecii de la Olympiakos, iar noi am bifat pe ei 2 WIN atat in meciul cu Real Madrid de acasa (vinerea trecuta), cat si miercuri seara in deplasarea din Barcelona, cand i-au provocat pe catalani pana pe final, meciul fiind decis in prelungiri. Apararea este punctul forte al echipei, iar formatia practica un slow pace tocmai pentru ca este constienta de acest lucru. The Reds permit adversarilor o medie de doar 65.7 PPG, si nu ma astept la ceva diferit nici in duelul de diseara cu adversarii din Lituania.

Pont: Zalgiris marcheaza sub 72.5 puncte >> CLICK AICI pentru a paria!

Milano – Efes (ora 21:30)

Pentru a completa acest combo am ales meciul din Italia intre Milano(3-0) si Efes(0-3).

Campioana en-titre a inceput cu 3 infrangeri in primele 3 partide, si daca primele doua au fost oarecum de inteles: vs Real Madrid & CSKA Moscova, meciul de miercuri a lasat sa se vada o echipa de la Istanbul cu mari probleme. Anadolu a condus la o diferenta de 19 puncte in sfertul 3 vs Lyon, insa fanii din sala Astroballe au vazut un comeback fabulos din partea favoritilor, scor 75-73. Efes permite adversarilor o medie de 85.7 PPG, cu 56.7% la aruncarile de 2 puncte si 39.5% la cele de 3. Sunt probleme in ofensiva, insa e doar o chestiune de timp pana cand Larkin va face show.

Milano a inceput perfect acest sezon, victoriile pe linie cu CSKA, Baskonia si Maccabi ducand echipa din Lombardia la sefia Euroligii alaturi de Barcelona. Se vede mana lui Ettore Messina, elevii sai avand o prestatie excelenta in ofensiva, unde au o medie de 81.7 PPG. Gruparea gazda este pe primul loc la capitolul aruncari de 3 puncte, cu 10.3 reusite / meci, procentajul fiind solid si aici: 39.7%. Cu aruncatori foarte buni de la distanta, precum: Devon Hall, Sergio Rodriguez sau Luigi Datome, Milano trebuie sa profite de spatiile din defensiva adversarilor. Sunt sigur insa ca nici duo-ul Vasilije Micic – Shane Larkin nu se va lasa asteptat, asa ca ne asteapta o partida pe cinste in sala Mediolanum Forum.

Pont: peste 153.5 puncte >> CLICK AICI pentru a paria!

Lasă un comentariu mai jos:


Adresa ta de email nu va fi vizibilă.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
Avatar tipster
Bilet Baschet
15 Câștigate
13 Pierdute
54% Rata de castig
23 Unitati
Rezultate:
Pierdut Pierdut Pierdut Pierdut Pierdut Castigat Castigat Pierdut Castigat Castigat
Vezi Ponturi

Tipsterul Lunii

Avatar Tipster
Wade
Forma: Castigat Castigat Castigat Pierdut Castigat Pierdut Castigat Castigat Pierdut Pierdut
CÂȘTIGATE
25 din 37
PROCENTAJ
68%
UNITĂȚI
+1051
Vezi Ponturi

S-ar putea  te intereseze și: