Biletul zilei baschet 16.04.2021

Scris de Wade16/04/2021
Bilet Baschet
Forma:
Pierdut Pierdut Pierdut Pierdut Castigat
Bilanț: 15 Câștigate *luna in curs
COTA
2.14


16 aprilie 2021
– cota pentru biletul de baschet are valoarea 2.14. Am selectat doua partide din NBA, cu ambele meciuri incepand la ora 03:00.

Am pregatit si un bilet de baschet cu cota 3.67 >> CLICK AICI sa-l vizualizezi.

WIN ieri la combo-ul propus, Warriors si Suns confirmand statutul de favorite. Pentru azi am ales tot doua echipe din NBA, ambele prezinta o forma solida si au o motivatie suplimentara sa castige.

Pronosticuri baschet biletul zilei 16 aprilie 2021

Houston Rockets – Denver Nuggets (ora 03:00)

Incep acest combo cu partida din Texas, Toyota Center fiind gazda duelului dintre Rockets(14-41) si Nuggets(35-20).

Dupa o victorie surprinzatoare in derby-ul cu Mavericks, John Wall & co. s-au intors la „vechile obiceiuri”, suferind 4 infrangeri la rand, si 9 in ultimele 10 partide. Echipa se afla la „mare lupta” cu Wolves pentru „lanterna rosie” in Vest, si sincer, nu ma astept sa opuna multa rezistenta in aceasta noapte. La capitolul indisponibilitati, raman 6 jucatori OUT pentru Houston, „actorii principali” Wall si Wood vor fi insa pe parchet.

Denver si-a recuperat cativa din jucatorii accidentati, iar trupa din Colorado a obtinut 9 victorii in ultimele 11 meciuri, urcand in Vest pana pe 4, loc ce le asigura avantajul terenului propriu in prima runda de playoff. Echipa a aratat modest in duelurile „back-to-back” cu Celtics si Warriors, insa recuperand acasa vs Heat intr-un succes clar. Vestea ca Jamal Murray va fi OUT pentru restul sezonului (torn ACL) este una teribila pentru Nuggets, insa restul jucatorilor trebuie sa „stranga randurile”.

Pont: Denver Nuggets -4.5 puncte @1.53 >> CLICK AICI pentru a paria!

Minnesota Timberwolves – Miami Heat (ora 03:00)

Inchid acest bilet de baschet cu infruntarea din Minneapolis, unde avem un match-up dezechilibrat intre Wolves(14-42) si oaspetii de la Heat(28-27).

Wolves au pierdut fara drept de apel cele doua dispute din aceasta saptamana vs Nets & Bucks. Au fost doua dueluri in fata unor echipe superioare, insa si faptul ca Towns a lipsit (1 an de la moartea mamei sale), a contat fara doar si poate. KAT este dat ca probabil in aceasta noapte, iar el impreuna cu Rubio si Russell formeaza un trio veritabil. Problema este ca toti au avut accidentari in acest sezon, iar ultimul evolueaza cu minute limitate.

Cu 6 victorii in ultimele 7 partide, trupa din Florida arata excelent la inceputul acestei saptamani cu un succes frumos in Oregon vs Blazers. Au venit insa doua infrangeri clare in deplasarile din Arizona vs Suns & Colorado vs Nuggets, si au aparut din nou acele „semne de intrebare” asupra jucatorilor pregatiti de Erik Spoelstra. E prima intalnire h2h intre cele doua echipe, si o ocazie pentru Jimmy Butler sa faca un meci mare impotriva fostei sale echipe.

Pont: Miami Heat castiga meciul @1.40 >> CLICK AICI pentru a paria!

Lasă un comentariu mai jos:


Adresa ta de email nu va fi vizibilă.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
Avatar tipster
Bilet Baschet
15 Câștigate
12 Pierdute
56% Rata de castig
123 Unitati
Rezultate:
Pierdut Pierdut Pierdut Pierdut Castigat Castigat Pierdut Castigat Castigat Pierdut
Vezi Ponturi

Tipsterul Lunii

Avatar Tipster
Wade
Forma: Castigat Castigat Castigat Pierdut Castigat Pierdut Castigat Castigat Pierdut Pierdut
CÂȘTIGATE
25 din 37
PROCENTAJ
68%
UNITĂȚI
+1051
Vezi Ponturi

S-ar putea  te intereseze și: