Biletul zilei baschet 16.05.2021

0

16 mai 2021 – cota pentru biletul de baschet are valoarea 2.51. Am selectat doua partide: una din Grecia si una din Italia, cu primul meci incepand la ora 17:00.

Am pregatit si alt bilet de baschet (exclusiv in NBA), cu cota 2.25 >> CLICK AICI sa-l vizualizezi.

LOST ieri la biletul propus, Knicks au castigat cu Hornets, insa putin mai tarziu Wolves s-au facut de ras in fata rezervelor din Boston. Pentru azi am ales doua favorite din baschetul european (Basket League + Liga A).

Pronosticuri baschet biletul zilei 16 mai 2021

AEK – PAOK (ora 17:00)

Incep biletul de baschet cu un match-up decisiv la Atena intre AEK si PAOK.

Arena O.A.K.A. gazduieste o partida decisiva pentru calificarea in semifinale, invingatoarea din aceasta seara urmand s-o intalneasca acolo pe Panathinaikos (principala favorita). Am avut doua dueluri asemanatoare in primele doua partide, cu AEK dominand meciul de acasa, si PAOK facand acelasi lucru la Salonic. A fost prima infrangere in acest sezon pentru AEK in fata adversarilor de la PAOK, dupa ce in sezonul regulat, gruparea de la Atena acaparase ambele confruntari.

La o analiza amanuntita a celor doua dueluri observam ca AEK a folosit lejeritatea adversarilor in primul duel, pentru a ajunge usor sub panou unde a transformat cu 10 bilere mai mult fata de adversari. Apoi, alte doua capitole ce au fost decisive in prima victorie au fost mai multe interceptii si mai putine mingi pierdute. In „meciul 2”, PAOK a fost superioara la interceptii si mai putine mingi pierdute, in plus – a contat decisiv cele 10 aruncari de 3 puncte reusite in plus fata de adversari. Nu ma astept ca cifrele din meciul secund sa se repete, dau credit jucatorilor gazda pentru a-si valorifica superioritatea de acasa.

Pont: AEK castiga meciul @1.55 >> CLICK AICI pentru a paria!

Sassari – Venezia (ora 21:45)

Inchid combo-ul cu partida din Italia, acolo unde avem meciul 3 din duelul Sassari vs Venezia.

Ce partide am avut in Venezia, fratilor, in prima a fost nevoie de prelungiri pentru a se decide castigatoarea, iar in a fost am avut un comeback fabulos. In ambele confruntari, echipa gazda a iesit invingatoare, americanii Watt si Chapell fiind decisivi in acest doua partide. Ca si in meciul de mai sus din Grecia, se intalnesc locurile 4 si 5, insa aici sistemul este „best of 5”, nu „best of 3”, ca mai sus. In partidele directe din sezonul regulat, fiecare echipa si-a castigat meciul din propria arena.

Sassari a pierdut dramatic primele doua confruntari. Va afecta asta moralului jucatorilor? Fara doar si poate. Insa vad un orgoliu la gazde in a castiga macar un meci in aceasta serie, mai ales ca vor juca in propria arena, acolo unde au cunoscut atatea satisfactii in Cahmpions League. Daca primul meci a fost pierdut dramatic, in prelungiri, in al doilea Sassari a inceput puternic – cu 17 puncte avans dupa aproape 2 sferuri si 5 puncte avans pe finalul ultimul sfert. Cu toate astea, a pierdut si a doua mansa. Vad o mica revansa luata aici de jucatorii gazda.

Pont: Sassari castiga meciul @1.62 >> CLICK AICI pentru a paria!

Bilet baschet

Forma Bilet baschet: Castigat Pierdut Pierdut Castigat Castigat Castigat Pierdut Castigat Castigat Castigat
Bilet baschet
Castigate: 11 din 19
Unitati: +249

Cel mai bun tipster

# Tipster Castigate Procentaj Unitati
1
adrian1981
Forma: Castigat Castigat Pierdut Castigat Castigat Castigat Castigat Pierdut Castigat Pierdut
57 din 87 66% +1253.00 Vezi Ponturi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here