Biletul zilei baschet 17.05.2021

0

17 mai 2021 – cota pentru biletul de baschet are valoarea 2.32. Am selectat doua partide: una din Romania si una din Turcia, cu primul meci incepand la ora 18:00.

Am pregatit si alt bilet de baschet (Italia + Grecia), cu cota 2.03 >> CLICK AICI sa-l vizualizezi.

WIN x WIN ieri fratilor, la biletele de baschet propuse in cele doua proiecte: AEK Atena + Sassari aici, respectiv Pacers + Warriors ne-au adus un profit excelent. Pentru azi am ales doua echipe „underdog” din Liga Nationala si Super Liga turca.

Pronosticuri baschet biletul zilei 17 mai 2021

CSU Sibiu – BCM Pitesti (ora 18:00)

Incep biletul de baschet cu un prim match-up din playoff-ul ligii nationale de baschet, disputa dintre Sibiu si Pitesti.

Avem 3 meciuri de playoff diseara in Divizia A, iar din punctul meu de vedere cel mai strans duel poate fi chiar primul, in Sala Transilvania urmand sa aiba o intalnire extrem de atractiva intre jucatorii de la Sibiu si oaspeti din Pitesti. Cum primele doua meciuri se vor disputa in orasul din Cibin, e posibil ca aceasta serie sa se termine rapid (doar un eventual meci 3 va avea loc in Trivale). Cum conducerea sibiana a depus deja o cerere la conducerea FR baschet sa dispute meciuri cu spectatori la finalul lunii mai (atunci cand sunt programate semifinalele), echipa gazda are o incredere mare in sansele proprii.

Antrenorul oaspetilor, Tudor Costescu s-a aratat evident deranjat de acest lucru afirmand urmatoarele: „surprinderea este mare inaintea primului meci; consider ca adversarii nostri puteau fi putin mai diplomati in luarea acestei decizii; ei se pare ca stiu ca vor juca deja in semifinale; in acest mod, noi suntem perceputi doar ca turisti in Sibiu.” Cu privire la intalnirile h2h, CSU a castigat ambele partide cu BCM in sezonul regulat, la diferente de 14, respectiv 9 puncte. In playoff este insa altceva, iar aceasta dorinta de revansa a argesenilor e posibil sa-i duca spre un echilibru improbabil inaintea acestei prime intalniri.

Pont: BCM Pitesti +12.5 puncte @1.60 >> CLICK AICI pentru a paria!

Pinar Karsiyaka – Turk Telekom (ora 20:45)

Inchid combo-ul cu partida decisiva de la Izmir, acolo unde avem meciul 3 intre Pinar si Telekom.

Ce partide palpitante am avut pana acum in seria dintre cele doua echipe, jucatorii de la Izmir terminand sezonul regulat pe pozitia a 3-a, in timp ce oaspetii din capitala Ankara au fost doar pe locul 6. In prima disputa Turk Telekom a avut sansa ei sa plece cu victoria de la Izmir, insa cele 16 aruncari libere reusite de Pinar (fata de doar 2 ale oaspetilor), au facut in mare parte ca balanta sa incline in final in favoarea gazdelor. A fost un meci cu o intensitate deosebita, unul pe care ma astept sa-l vedem din nou ca o „replica” in aceasta seara.

La meciul din Ankara de acum doua zile, turcii Geyik & Korkmaz, plus americanii Baldwin, Johnson & Dekker au contribuit decisiv in momentele cheie din finalul sfertului 4, echipa Turk Telekom egaland seria la 1. Ca si in playoff, si in sezonul regulat fiecare echipa si-a castigat meciul de acasa, diferenta atunci fiind mai mare. Diseara avem insa un meci de playoff, si nu oricum – unul decisiv pentru accederea in semifinale, acolo unde echipa castigatoare va intalni Fenerbahce. Munca din intregul sezon se joaca aici, iar handicapul impus pe oaspeti mi se pare unul de spculat.

Pont: Turk Telekom +10.5 puncte @1.45 >> CLICK AICI pentru a paria

Bilet baschet

Forma Bilet baschet: Pierdut Pierdut Castigat Pierdut Castigat Castigat Pierdut Castigat Pierdut Pierdut
Bilet baschet
Castigate: 0 din 0
Unitati: 0

Cel mai bun tipster

# Tipster Castigate Procentaj Unitati
1
adrian1981
Forma: Pierdut Pierdut Castigat Castigat Pierdut Castigat Pierdut Castigat Castigat Castigat
39 din 56 70% +1211.00 Vezi Ponturi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here