Biletul zilei baschet 18.02.2021

Scris de Wade18/02/2021
Bilet Baschet
Forma:
Pierdut Pierdut Pierdut Pierdut Castigat
Bilanț: 15 Câștigate *luna in curs
COTA
2.21


18 februarie 2021
– cota pentru biletul de baschet are valoarea 2.21. Am selectat doua partide din Euroliga, cu primul meci incepand la ora 19:30.

Am reusit in sfarsit sa intrerup seria negativa la biletele propuse, WIN-ul putea fi si mai lejer daca nu erau OT in Oakland. Pentru azi oferta din NBA este subtire, asa ca o sa ma axez pe doua favorite din Euroliga.

Pronosticuri baschet biletul zilei 18 februarie 2021

Anadolu Efes – Olympiakos (ora 19:30)

Incep biletul cu meciul de la Istanbul, unde Anadolu(13-10) primeste vizita jucatorilor de la Olympiakos(11-13).

Cu 4 infrangeri consecutive, gruparea de la Pireu a coborat in afara locurilor de playoff, iar jocul prestat nu mai este ca cel de acum 4-5 saptamani. The Reds sunt cel mai des la linia de libere in competitie, reusind 19.0 free throws / meci. Principalii „vinovati” sunt Sloukas, Shaquielle McKissic si Aaron Harrison, cei 3 fiind extrem de greu de tinut. Vor da piept azi cu trio-ul Micic – Larkin – Beaubois, un duel de urmarit.

Anadolu are o forma buna, cu 5 victorii in ultimele 6 partide. In partida tur, Efes s-a impus cu 79-85, Vasilije Micic inregistrand 20 puncte si 7 pase decisive, in timp ce Shane Larkin a adaugat 15 puncte in primul sau meci din acest sezon de Euroliga. Ambele echipe au probleme la capitolul recuperari, iar daca Efes reuseste sa castige aceasta batalie prin Bryant Dunston si Chris Singleton, atunci echipa gazda are prima sansa.

Pont: Anadolu Efes -4.5 puncte @1.47 >> CLICK AICI pentru a paria!

Barcelona – Zalgiris (ora 22:00)

Inchid acest combo de baschet cu infruntarea din Catalunya, unde Barca(17-7) are un duel atractiv cu Zalgiris(13-10).

Gruparea de la Kaunas a pierdut 3 din cele 4 partide disputate in deplasare, insa spera sa faca un meci mare in aceasta seara. Cheia va fi la aruncari, pentru ca asa poti rapune o defensiva puternica cum este cea a Barcei, iar faptul ca Zalgiris are procentaje bune atat la aruncarile din interiorul semicercului, cat si la cele din afara, va ajuta. Totodata, un slow pace este ce are nevoie Zalgiris pentru a tine aproape de adversari.

Barca a castigat 6 partide la rand, sir inchis de esecul cu Anadolu. In partida tur din Zalgirio Arena, Barcelona s-a impus cu 62-73, practicand o defensiva extrem de agresiva, fortandu-i pe adversari sa arunce din pozitii dificile. Cu doar 74.0 puncte permise / meci, Barcelona are cea mai buna defensiva din competitie, si comite cele mai putine „turnovers”: 15.0 pe meci. Gruparea catalana are moral solid dupa ce a castigat saptamana trecuta turneul de Super Cupa, invingand chiar rivala eterna in finala.

Pont: Barcelona -4.5 puncte @1.50 >> CLICK AICI pentru a paria!

Lasă un comentariu mai jos:


Adresa ta de email nu va fi vizibilă.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
Avatar tipster
Bilet Baschet
15 Câștigate
12 Pierdute
56% Rata de castig
123 Unitati
Rezultate:
Pierdut Pierdut Pierdut Pierdut Castigat Castigat Pierdut Castigat Castigat Pierdut
Vezi Ponturi

Tipsterul Lunii

Avatar Tipster
Wade
Forma: Castigat Castigat Castigat Pierdut Castigat Pierdut Castigat Castigat Pierdut Pierdut
CÂȘTIGATE
25 din 37
PROCENTAJ
68%
UNITĂȚI
+1051
Vezi Ponturi

S-ar putea  te intereseze și: