Biletul zilei baschet 19.01.2021

Scris de Wade19/01/2021
Bilet Baschet
Forma:
Pierdut Pierdut Pierdut Pierdut Castigat
Bilanț: 15 Câștigate *luna in curs
COTA
2.05


19 ianuarie 2021
– cota pentru biletul de baschet are valoarea 2.05. Am selectat doua partide: una din Euroliga si una din NBA cu primul meci incepand la ora 21:45.

LOST frustrant ieri la proiect, daca Knicks au castigat din postura de „underdog”, Lakers nu au tinut avansul obtinut inca din primul sfert, cedand meciul pe final jucatorilor din Golden State. Pentru azi am ochit un under in Euroliga si o favorita in NBA.

Pronosticuri baschet biletul zilei 19 ianuarie 2021

Lyon – Olympiakos (ora 21:45)

Incep acest combo cu meciul din sala Astroballe, acolo unde Lyon(6-13) primeste vizita jucatorilor de la Olympiakos(10-9).

Cele doua echipe s-au intalnit vinerea trecuta la Pireu, francezii impunandu-se intr-un „low scoring game” 63-39. A fost un meci defensiv, si nu ma astept sa vedem ceva diferit in aceasta seara. ASVEL cauta „sweep-ul” si nu este un secret ca gruparea franceza vrea sa repete jocul defensiv prestat in Arena Pacii si Prieteniei. Pe langa apararea exacta si agresiva, Lyon a inregistrat 21 de pase decisive – o cifra impresionanta avand in vedere ca au pus pe tabela doar 69 de puncte. Lighty si Cole sunt asteptati sa faca un nou meci bun in propria arena.

Ca si in partida de vineri, Olympiakos vine aici fara Kostas Papanikolaou, iar trupa antrenata de Georgios Bartzokas va trebui sa fie mai atenta in caciula la recuperari. Kostas Sloukas trebuie sa se implice mai mult pe partea ofensiva, el inregistrand 7 pase decisive in meciul de vineri, insa ca productivitate a aruncat o singura data la cos. Cele doua echipe au totalizat 132 de puncte acum 4 zile, cu procentaje de 42.0%, respectiv 46.3%. Chiar daca vor avea procentaje aproape de 50%, nu vad cum acest meci va depasi linia de 163 de puncte.

Pont: sub 163.5 puncte @1.42 >> CLICK AICI pentru a paria!

Utah Jazz – New Orleans Pelicans (ora 04:00)

Inchid biletul de baschet cu un meci ce se va desfasura in Salt Lake City, iar aici imi place valoarea favoritei in Jazz(9-4) vs Pelicans(5-7).

Desi au castigat duminica vs Kings, intrerupand o serie de 5 infrangeri, Pelicans au aratat o defensiva modesta. Sacramento a reusit un procentaj de 51.6% punand pe tabela 123 de puncte. Trupa pregatita de Vun Gundy are deja aproape 3 saptamani in care nu a jucat mare lucru in aparare, cazand de pe locul 4 pana pe 18 la capitolul Defensive Rating. Nici in atac lucrurile nu arata bine pentru Zion & co. – echipa avand un procentaj de doar 33.4% la aruncarile de 3 puncte (locul 26 in liga).

Mitchell & co. sunt in Top 3 in Vest, avand acelasi numar de infrangeri ca si Lakers sau Clippers, cele 7 victorii obtinute in ultimele 9 partide vorbind de la sine. Acest „hot streak” a venit cu victorii la o diferenta medie de 16.2 puncte. In defensiva lucrurile stau foarte bine, Gobert & co. permitand adversarilor un procentaj de doar 27.8% la aruncarile din spatele semicercului. In partea ofensiva se vede ca Bogdanovic este un ajutor imens pentru Mitchell (poate piesa lipsa ca Jazz sa ajunga in finala din Vest), echipa avand o medie de 19 aruncari bune de la distanta pe meci.

Pont: Utah Jazz castiga meciul @1.44 >> CLICK AICI pentru a paria!

Lasă un comentariu mai jos:


Adresa ta de email nu va fi vizibilă.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
Avatar tipster
Bilet Baschet
15 Câștigate
12 Pierdute
56% Rata de castig
123 Unitati
Rezultate:
Pierdut Pierdut Pierdut Pierdut Castigat Castigat Pierdut Castigat Castigat Pierdut
Vezi Ponturi

Tipsterul Lunii

Avatar Tipster
Wade
Forma: Castigat Castigat Castigat Pierdut Castigat Pierdut Castigat Castigat Pierdut Pierdut
CÂȘTIGATE
25 din 37
PROCENTAJ
68%
UNITĂȚI
+1051
Vezi Ponturi

S-ar putea  te intereseze și: