Biletul zilei baschet 19.02.2021

0


19 februarie 2021
– cota pentru biletul de baschet are valoarea 2.00. Am selectat doua partide din Euroliga, cu ambele meciuri incepand la ora 21:45.

WIN ieri la proiect, Efes si Barca inverzind biletul propus. Pentru azi am ochit un “underdog” si o favorita. Hai sa vedem daca putem bifa al 3-lea bilet consecutiv.

Pronosticuri baschet biletul zilei 19 februarie 2021

Lyon – Bayern (ora 21:45)

Incep acest combo cu meciul din arena Astroballe, unde Lyon(10-14) are o revansa de luat vs Bayern(15-9).

Bayern are o serie de 3 victorii la rand in Euroliga, iar mai devreme in sezon, bavarezii au castigat clar la Audi Dome, 76-62, punand o defensiva excelenta in teren in fata adversarilor de la Lyon. Reynolds s-a evidentiat atunci cu 17 puncte si 11 recuperari, iar meciul a fost controlat cap-coada de gruparea de la Munchen. Oaspetii permit doar 77.7 puncte / meci, iar asta se datoreaza in special defensivei la aruncarile de 3 puncte pentru adversari.

Lyon are o serie chiar mai buna – 4 victorii la rand, acest sir pozitiv fiind obtinut printr-un joc foarte bun oferit de gruparea din Hexagon. Lyon are aruncatori foarte buni de la distanta, si trebuie cumva sa gaseasca “open shots” pentru: Diot, Matthew Strazel, Lighty sau Howard, pentru a le face probleme adversarilor. ASVEL a avut procentaje foarte bune in ultimele saptamani: 66.2% la aruncarile de 2 puncte si 44.4% la 3 puncte, si, desi va fi greu sa replice aceleasi cifre vs Bayern, ii vad pe jucatorii gazda facand un meci solid.

Pont: Lyon +6.5 puncte @1.50 >> CLICK AICI pentru a paria!

Crvena Zvezda – Zenit (ora 21:45)

Inchid acest bilet de baschet cu infruntarea de la Belgrad, unde Zvezda(7-16) primeste vizita jucatorior de la Zenit(13-9).

Zvezda are 3 infrangeri la rand in competitie si mai are doar sanse teoretice sa prinda un loc de playoff. Moralul este insa unul bun in cadrul echipei, gruparea de la Belgrad reusind sa castige in weekend Serbian Cup trophy, chiar in fata rivalilor de la Partizan. Jordan Lloyd va fi pe parchet in aceasta seara pentru gazde, insa echipa are probleme serioase de efectiv, cu 6 jucatori importanti OUT: Quino Colom, Langston Hall, Landry Nnoko, Johnny O'Bryant, Duop Reath si Corey Walden.

Ca si adversarii de azi, Zenit a pierdut 3 partide la rand in competitie, insa toate au fost in deplasari dificile: la Barcelona, Milano & Fenerbahce. Gruparea de la St. Petersburg a castigat clar partida tur, scor 98-69, si e constienta ca doar un nou efort colectiv in defensiva ii va aduce diseara mai aproape de succes. Zenit permite doar 75.0 puncte / meci, si va gasi o modalitate sa se concentreze la marcajul pe Lloyd. Sirul negativ din competitie ii obliga pe jucatorii lui Xavi Pascual sa gaseasca o cale spre victorie azi.

Pont: Zenit castiga meciul @1.33 >> CLICK AICI pentru a paria!

Biletul zilei baschet 19 februarie la Superbet

Bz Baschet 19.02.2021

Bilet baschet

Forma Bilet baschet: Castigat Castigat Castigat Pierdut Pierdut Pierdut Pierdut Pierdut Pierdut Castigat
Bilet baschet
Castigate: 8 din 19
Unitati: -152

Cel mai bun tipster

#TipsterCastigateProcentajUnitati
1 Jimmy8
Forma: Pierdut Castigat Castigat Pierdut Castigat Pierdut Castigat Castigat Castigat Castigat
16 din 2467%+269.00Vezi Ponturi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here