Biletul zilei baschet 20.05.2021

0

20 mai 2021 – cota pentru biletul de baschet are valoarea 5.46. Am selectat doua partide: una din BBL si una din Liga A, cu primul meci incepand la ora 21:30.

LOST ieri la biletul propus, nu am ochit bine meciurile propuse din liga nationala. Pentru azi am ales doua echipe „underdog” din doua campionate europene.

Pronosticuri baschet biletul zilei 20 mai 2021

Oldenburg – Ulm (ora 21:30)

Incep biletul de baschet cu meciul de debut in seria din Germania intre Oldenburg si Ulm.

Debut asadar si in playoff-ul ligii germane de baschet, unde am ales un match-up atractiv intre Oldenburg si Ulm. Jucatorii gazda au ocupat pozitia a 3-a la finele sezonului regulat, in timp ce adversarii de la Ulm au terminat pe 6 in campionat. Vor fi doua meciuri in arena Grose, dupa care, daca va fi necesar, ne vom muta cu un meci decisiv pe terenul oaspetilor. Cele doua echipe s-au intalnit de doua ori in campionat, cu fiecare echipa castigand pe terenul adversarei.

Ultima disputa intre cele doua echipe a fost chiar acum 3 saptamani, in aceasta arena, un meci dominat de Ulm si castigat la o diferenta de 18 puncte, scor 75-93. A fost un meci cat de cat echilibrat in primele doua sferturi, pentru ca dupa pauza mare americanii Clark si Caupain sa domine atat de la distanta, cat si prin patrundere, cei doi totalizand 52 de puncte si 15 recuperari. E un prim meci extrem de important in aceasta serie, insa la ce moment bun au jucatorii de la Ulm, e greu sa trecem cu vederea aceasta cota din postura de „pick em”.

Pont: Ulm castiga meciul @1.95 >> CLICK AICI pentru a paria!

Venezia – Sassari (ora22:00)

Inchid combo-ul de baschet cu meciul decisiv din playoff-ul italian intre Venezia(4) si Sassari(5).

Ce partide am avut in aceasta serie, doua extrem de echilibrate in Venezia, in care am bifat ambele victorii pe gazde, si doua dezechilibrate pe terenul celor de la Dinamo Sassari, in Sardinia, unde jucatorii gazda s-au impus la diferente de 15, respectiv 13 puncte. Avem diseara un meci decisiv, unul ce o va duce pe castigatoare in faza semifinalelor, urmand sa intalneasca un adversar extrem de dificil – Olimpia Milano.

Mai multe aruncari de 3 puncte, mai putine mingi pierdute si mai multe pase decisive – astea au fost cele 3 capitole la care Sassari a fost peste adversarul direct in meciurile de acasa, schimband putin tactica dupa primele doua partide jucate intr-un mod extrem de intens. Ei bine, daca Sassari vrea sa treaca mai departe de acest hop si sa-si masoare fortele cu Milano, trebuie sa fie superioara la cel putin 2 din capitolele mentionate. Avem o cota excelenta pe oaspeti, intr-un meci de 50-50.

Pont: Sassari castiga meciul @2.80 >> CLICK AICI pentru a paria!

Bilet baschet

Forma Bilet baschet: Castigat Castigat Pierdut Pierdut Pierdut Castigat Castigat Castigat Pierdut Castigat
Bilet baschet
Castigate: 12 din 21
Unitati: +254

Cel mai bun tipster

# Tipster Castigate Procentaj Unitati
1
adrian1981
Forma: Castigat Pierdut Castigat Castigat Pierdut Castigat Castigat Castigat Castigat Pierdut
58 din 89 65% +1203.00 Vezi Ponturi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here