Biletul zilei baschet 21.03.2021

Scris de Wade21/03/2021
Bilet Baschet
Forma:
Pierdut Pierdut Pierdut Pierdut Pierdut
Bilanț: 15 Câștigate *luna in curs
COTA
2.15


21 martie 2021
– cota pentru biletul de baschet are valoarea 2.15. Am selectat doua partide din Liga ACB, cu primul meci incepand la ora 14:00.

Am pregatit si un bilet din NBA, cu cota 3.61 > CLICK AICI sa-l vizualizezi.

Monaco s-a impus aseara fara probleme, emotiile au fost la Virtus, echipa ce era sa mi-o faca din nou in deplasarea de la Pesaro. Un WIN urat, insa unul care-mi da incredere sa inchid cu sperante aceasta saptamana. Pentru azi am gasit doua favorite din Spania.

Pronosticuri baschet biletul zilei 21 martie 2021

Gran Canaria – Gipuzkoa (ora 14:00)

Incep acest combo cu meciul din Insulele Canare, unde jucatorii gazda de la Gran Canaria(9-15) primesc vizita oaspetilor de la Gipuzkoa(6-18).

Oaspetii de la Gipuzkoa au castigat 2 din ultimele 4 partide, ambele fiind pe teren propriu. Poate ca victoria cu Valencia de acum o saptamana poate parea impresionanta, insa Okouo si Radoncic n-au facut decat sa profite de oboseala unei echipe angrenate la o lupta intensa pentru playoff-ul Euroligii. Gipuzkoa a pierdut 10 din cele 11 deplasari din sezon, iar cea de azi nu va fi exceptia de la regula.

GranCa a pierdut etapa trecuta in fata adversarilor de la Unicaja, insa inainte de asta au castigat acasa cu Unics Kazan, obtinand biletele de playoff in Eurocup. O calificare pe merit pentru Slaughter & co., iar gruparea din insula vrea sa-si revina si in competitia interna. Esecul de la Malaga a intrerupt o serie de 5 victorii la rand in toate competitiile, iar echipa incepe sa joace din ce in ce mai bine, mai ales in sala proprie.

Pont: Gran Canaria -3.5 puncte @1.48 >> CLICK AICI pentru a paria!

Valencia – Barcelona (ora 19:30)

Inchid acest bilet de baschet cu infruntarea din sala La Fonteta, unde avem doua echipe de playoff: Valencia(17-8) si Barcelona(21-3).

Am vazut cum s-au descurcat cele doua echipe vineri seara in Euroliga. Valencia s-a impus la Moscova vs Khimki, 66-77, un meci ce a fost foarte aproape sa-l scape din mana, in timp ce catalanii au castigat fara probleme la Milano, 56-72. In acea competitie Barca este lider, in timp ce Valencia este pe 10, dar inca spera la o calificare in playoff.

In campionat echipele sunt evident mai apropiate, catalanii find pe locul secund (dupa Los Blancos), in timp ce Valencia ocupa locul 5. Au fost deja 3 dispute directe intre cele doua echipe, trupa lui Jasikevicius castigandu-le pe cele din EuroLeague, in timp ce Valencia a produs surpriza in campionat, castigand chiar in sala Palau Blaugrana, 90-100. E timpul pentru o revansa din partea catalanilor.

Pont: Barcelona castiga meciul @1.45 >> CLICK AICI pentru a paria!

Lasă un comentariu mai jos:


Adresa ta de email nu va fi vizibilă.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
Avatar tipster
Bilet Baschet
15 Câștigate
13 Pierdute
54% Rata de castig
23 Unitati
Rezultate:
Pierdut Pierdut Pierdut Pierdut Pierdut Castigat Castigat Pierdut Castigat Castigat
Vezi Ponturi

Tipsterul Lunii

Avatar Tipster
Wade
Forma: Castigat Castigat Castigat Pierdut Castigat Pierdut Castigat Castigat Pierdut Pierdut
CÂȘTIGATE
25 din 37
PROCENTAJ
68%
UNITĂȚI
+1051
Vezi Ponturi

S-ar putea  te intereseze și: