Biletul zilei baschet 21.03.2023

Scris de Wade21/03/2023
Bilet Baschet
Forma:
Pierdut Pierdut Pierdut Pierdut Castigat
Orlando – Washington
Brooklyn – Cleveland
Bilanț: 15 Câștigate *luna in curs
COTA
1.99

Biletul zilei baschet de marti este format din 2 meciuri de NBA: Magic vs Wizards si Nets vs Cavs. Biletul poate fi jucat pana la noapte, ora 01:00.

Ponturi Pariuri Orlando Magic - Washington Wizards

  • Incep cu duelul din Florida, unde Magic si Wizards au un duel aparent echilibrat. Asa o arata si cotele, care inca o dau pe trupa gazda ca "underdog". Sunt convins ca asta se va schimba in cursul serii, deoarece la oaspeti avem un jucator important OUT.
  • Este vorba despre Kyle Kuzma, jucator care a inregistrat 33 de puncte in duelul cu Kings, si care are o medie de aproape 22 PPG. Daca ne uitam la duelurile in care el nu a evoluat pentru Wizards vedem cat de importanta este prezenta lui in echipa. 
  • Magic se intorc acasa dupa ce au inchis seria de 4 deplasari cu un singur succes. Acela a venit in Los Angeles impotriva unei echipe la care lipsea Leonard. Pe langa asta insa, a ramas aproape in duelurile cu Suns si Lakers. Vad o surpriza aici.

Pont: Orlando Magic +6.5 puncte, Cota: 1.42 >> Click AICI pentru a paria!

Ponturi Pariuri Brooklyn Nets - Cleveland  Cavaliers

  • Inchid acest combo cu duelul din Brooklyn, unde Nets si Cavs se intalnesc intr-un match-up extrem de important. Sunt doua echipe din Est care incearca sa aiba un "run" cat mai bun "down the stretch". Locurile ocupate de ele: 4 si 6 duc direct in PO.
  • Oaspetii vin in aceasta deplasare cu un Jarrett Allen care s-a antrenat normal cu echipa ieri si e foarte aproape de o revenire. Prezenta lui va conta mult pentru "cavaleri", mai ales "in the paint", acolo unde au fost vulnerabili in ultima perioada.
  • Nets raman acasa dupa esecurile cu Kings si Nuggets. In cele doua partide ofensiva a avut de suferit, marcand doar 96, respectiv 102 puncte. Cu Finney-Smith incert la noapte, nu ma astept sa se schimbe prea multe lucruri. Pontul solid merge pe under.

Pont: sub 228.5 puncte, Cota: 1.40 >> Click AICI pentru a paria!

Lasă un comentariu mai jos:


Adresa ta de email nu va fi vizibilă.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
Avatar tipster
Bilet Baschet
15 Câștigate
12 Pierdute
56% Rata de castig
123 Unitati
Rezultate:
Pierdut Pierdut Pierdut Pierdut Castigat Castigat Pierdut Castigat Castigat Pierdut
Vezi Ponturi

Tipsterul Lunii

Avatar Tipster
Wade
Forma: Castigat Castigat Castigat Pierdut Castigat Pierdut Castigat Castigat Pierdut Pierdut
CÂȘTIGATE
25 din 37
PROCENTAJ
68%
UNITĂȚI
+1051
Vezi Ponturi

S-ar putea  te intereseze și: