Biletul zilei baschet 21.06.2021

Scris de Wade21/06/2021
Bilet Baschet
Forma:
Pierdut Pierdut Pierdut Pierdut Pierdut
Bilanț: 15 Câștigate *luna in curs
COTA
2.03

21 iunie 2021 – cota pentru biletul de baschet are valoarea 2.03. Am selectat doua partide de playoff din LNB, cu primul meci incepand la ora 20:00.

Daca vrei sa vezi si alt bilet de baschet cu cota 3.06 >> CLICK AICI sa-l vizualizezi.

WIN ieri la biletul propus, iesind absolut tot ce am propus ieri in baschet. Pentru diseara, la inceput de saptamana, am ales sa combin doua favorite din Franta – LNB.

Pronosticuri baschet biletul zilei 21 iunie 2021

Monaco – Bourg (ora 20:00)

Incep biletul de baschet cu un match-up extrem de atractiv intre Monaco(4) si Bourg(5).

Echipa ce a castigat acest sezon de Eurocup (in finala cu Unics Kazan), s-a prezentat in weekend la palatul lui Albert II pentru a primi onorurile specifice din Hexagon. Acum trebuie sa revina cu o concentrare maxima pe parchet in disputa cu adversarii de la Bourg. Asta pentru ca avem un singur meci in aceasta faza de playoff, francezii incercand sa reduca pe cat posibil aceasta durata din postseason.

Am vazut ieri cum Dijon(1) a trecut extrem de usor acasa de Orleans(8), scor 83-59, si azi ma astept ca celelalte 3 favorite sa confirme. Avem mai intai duelul din sala Salle Gaston Medecin, unde echipa gazda are prima sansa, si, daca va castiga in aceasta seara, se va califica in Final 4, unde o asteapta Dijon – echipa de pe prima pozitie. E o diferenta mare de lot intre cele doua echipe, merg pe Monaco aici – sa confirme un sezon foarte bun.

Pont: Monaco castiga meciul >> CLICK AICI pentru a paria!

Strasbourg – Levallois (ora 21:00)

Inchid combo-ul de baschet cu alt meci decisiv din LNB, intre Strasbourg(3) si Levallois(6).

Avem astfel un singur meci in aceasta faza de playoff, unul de “win or go home”. Strasbourg a terminat pe 3 in campionat gratie unui “run” final excelent, cu 5 victorii in ultimele 5 meciuri. Una din aceste partide a venit chiar vs Levallois, un meci dominat cap-coada de gazde, in care scorul final spune totul: 100-81. Va fi la fel si azi? Ramane de vazut, cert e ca gazdele au din nou prima sansa la victorie.

Sezonul regulat a fost unul lung si ciudat, insa asteptarea a luat sfarsit atat pentru jucatori, cat si pentru fani. Cu 3 victorii in ultimele 4 meciuri din sezonul regulat, echipa vizitatoare antrenata de slovenul Jure Zdovc trebuie luata in serios. Asta pentru ca Levallois are a 3-a cea mai buna defensiva si cativa jucatori buni la aruncarile de la distanta. Echipa gazda a castigat de doua ori impotriva adversarilor de azi in sezonul regulat, si trebuie sa foloseasca aceleasi metode pentru a merge mai departe in playoff.

Pont: Strasbourg castiga meciul >> CLICK AICI pentru a paria!

Lasă un comentariu mai jos:


Adresa ta de email nu va fi vizibilă.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
Avatar tipster
Bilet Baschet
15 Câștigate
13 Pierdute
54% Rata de castig
23 Unitati
Rezultate:
Pierdut Pierdut Pierdut Pierdut Pierdut Castigat Castigat Pierdut Castigat Castigat
Vezi Ponturi

Tipsterul Lunii

Avatar Tipster
Wade
Forma: Castigat Castigat Castigat Pierdut Castigat Pierdut Castigat Castigat Pierdut Pierdut
CÂȘTIGATE
25 din 37
PROCENTAJ
68%
UNITĂȚI
+1051
Vezi Ponturi

S-ar putea  te intereseze și: