Biletul zilei baschet 21.11.2020

0


21 noiembrie 2020
– cota pentru biletul de azi din baschet are valoarea 2.02. Am selectat doua partide: una din BBL si una din ACB, cu primul meci incepand la ora 21:30.

Nu a fost sa fie ieri fratilor – desi Zenit s-a impus la Berlin, Brescia nu a putut sa stea in meci cu Buducnost, desi la inceputul sfertului 3 avea un avans de „double digits”. Azi ma bazez pe o favorita din Germania si un meci spectacol in Spania.

Pronosticuri baschet biletul zilei 21 noiembrie 2020

Giessen – Ulm (ora 21:30)

Incep cu partida din Germania BBL, unde avem favorita zilei in matchup-ul dintre Giessen(0-0) si Ulm(2-0).

4 meciuri a jucat in total echipa din Giessen, un amical si 3 partide de Cupa. Acestea au fost menite sa impuna ritmul jucatorilor in acest start de sezon ce are atatea semne de intrebare. Problema pentru jucatorii gazda este ca nu s-au impus in vreun meci din cele jucate, pierzand la o medie de 10.5 puncte. Daca la asta mai adaugam ca jucatorii nu au intrat pe parchet din data de 25.10 (aproape o luna), atunci e posibil sa-i vedem putin „rusty” in aceasta seara.

Ulm e o echipa pe care m-am bazat mult in aceasta luna, iar satisfactia a fost produsa aproape de fiecare data. Chiar si marti in deplasarea din Franta cu Levallois, jucatorii antrenati de Jaka Lakovic au acopereit handicapul impus (chiar daca au pierdut pe final acel duel). Formatia din Ulm e pe un loc calificabil in Eurocup, iar in BBL a castigat fara probleme cele doua partide: 90-77 vs Wurzburg & 104-76 vs Bayreuth. Ma astept la un nou succes pentru Osetkowski & co., fara emotii pe final.

Pont: Ulm -4.5 puncte @1.42 >> CLICK AICI pentru a paria!

Obradoiro – San Pablo Burgos (ora 21:45)

Inchid biletul de baschet cu infruntarea din Liga Endesa, unde avem un duel mai interesant decat pare la prima vedere intre Obradoiro(5-5) si Burgos(7-3).

Avem doua echipe aflate intr-o forma diferita de joc, Burgos castigand 4 din ultimele 5 meciuri oficiale, in timp ce Obradoiro a pierdut 4 din ultimele 5 partide (toate disputate in Liga Endesa). Ultimele partide au aratat ceva probleme in atac pentru jucatorii gazda, insa ma astept ca asta sa se schimbe azi, avand in vedere defensiva oaspetilor. Obradoiro este o echipa ce inscrie in medie 82.3 PPG si primeste 81.2 PPG.

Burgos incepe sa practice din nou acel joc de tip „run & gun” prin care ne-a obisnuit atata timp, si prin care a si cucerit trofeul BCL. Ofensiva incepe sa arate foarte bine, inscriind pe rand: 99, 98, 89, 91 & 93 de puncte, atat in ACB cat si in BCL. De altfel, mediile echipei din acest punct de vedere arata astfel: Burgos inscrie in medie in ACB 89.8 PPG, si permite adversarilor o medie de 82.3 PPG. Ma astept la spectacol aici.

Pont: peste 160.5 puncte @1.42 >> CLICK AICI pentru a paria!

Biletul zilei baschet 21 noiembrie la Betano

Bz Baschet 21.11.2020

Bilet baschet

Forma Bilet baschet: Castigat Castigat Pierdut Pierdut Pierdut Pierdut Castigat Pierdut Castigat Castigat
Bilet baschet
Castigate: 12 din 23
Unitati: +284

Cel mai bun tipster

#TipsterCastigateProcentajUnitati
1 Radu Oprea
Forma: Castigat Castigat Castigat Castigat Pierdut Pierdut Castigat Castigat Pierdut Castigat
31 din 5062%+935.00Vezi Ponturi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here