Biletul zilei baschet 22.01.2021

Scris de Wade22/01/2021
Bilet Baschet
Forma:
Castigat Pierdut Pierdut Castigat Pierdut
Bilanț: 8 Câștigate *luna in curs
COTA
2.13


22 ianuarie 2021
– cota pentru biletul de baschet are valoarea 2.13. Am selectat doua partide: una din Euroliga si una din NBA cu primul meci incepand la ora 19:00.

Panathinaikos si-a respectat statutul de favorita, insa ceva mai tarziu, Bayern a avut un procentaj de doar 31% + 20 „turnovers”, marcand doar 51 de puncte in deplasarea de la Milano. Azi am ochit doua echipe ce pot produce surprize, atat in Euroliga, cat si in NBA.

Nu o sa ma vedeti acum sa dau „avioane” cu cote de 4, 5 sau 6, o sa continui sa incerc sa gasesc combo-ul de baschet cu sanse mari de reusita.

Pronosticuri baschet biletul zilei 22 ianuarie 2021

CSKA – Fenerbahce (ora 19:00)

Incep biletul de baschet cu un match-up ce va avea scantei la Moscova, acolo unde liderul din Euroliga – CSKA(15-5) joaca cu Fenerbahce(10-10).

CSKA a pierdut 2 din ultimele 3 meciuri si e hotarata sa revina „back on track”. Sunt totusi 3 jucatori dati ca „gem-time-call”: Daniel Hackett, Will Clyburn si mai nou Mike James. Gruparea din capitala Rusiei conduce la capitolul ofensiva: 84.6 PPG, dar si la recuperari ofensive: 13.8 ORPG. Cu Milutinov si Shenghelia, CSKA are avantaj serios la incursiunile de sub panou, insa va fi de ajuns?

Ce meci am avut in tur la Istanbul: cand CSKA a dus meciul in OT gratie lui Clyburn si l-a castigat tot pe mana lui, scor 77-78 (69-69). In acea perioada Fener traversa o perioada nefasta, insa tot s-a ridicat la inaltimea duelului cu CSKA. In acest moment din sezon, gruparea turca are 5 partide castigate la rand, si are un „late surge” catre playoff. Noile achizitii, dar si un lot fara accidentari vor ajuta in acest match-up dificil.

Pont: Fenerbahce +10.5 puncte @1.42 >> CLICK AICI pentru a paria!

Sacramento Kings – New York Knicks (ora 05:00)

Inchid acest combo cu surpriza ce o prevad in NBA, Kings(5-10) primind vizita jucatorilor din New York(8-8).

Cu 9 infrangeri in ultimele 11 partide, Kings se fac de ras inainte sa ajungem in plin sezon de NBA, iar gruparea din Sacramento pare pregatita deja sa „arunce prosopul”. DeAron Fox & co. n-au nicio preocupare cu faza defensiva, iar zilele lui Luke Walton la carma acestei echipe par numarate. La cum joaca „regii” in acest moment nu ar merita sa fie favoriti impotriva vreunei echipe din liga.

Knicks surprind din nou tot mai multa lume. Dupa ce i-am propus luni in meci back-to-back vs Magic, la o cota excelenta @2.20 (WIN), am precizat ca jucatorii din Big Apple sunt pe care sa faca un nou run pozitiv. Si asa s-a intamplat, azi-noapte in Golden State au practicat din nou acea defensiva excelenta, castigand clar vs Warriors, 104-119. Randle si Barrte este duo-ul pe care merg si azi, chiar daca Knicks joaca fara zi de odihna, handicapul propus e prea bun ca sa il trecem cu vederea.

Pont: New York Knicks +8.5 puncte @1.50 >> CLICK AICI pentru a paria!

Lasă un comentariu mai jos:


Adresa ta de email nu va fi vizibilă.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
Avatar tipster
Bilet Baschet
8 Câștigate
6 Pierdute
57% Rata de castig
95 Unitati
Rezultate:
Castigat Pierdut Pierdut Castigat Pierdut Castigat Castigat Castigat Castigat Pierdut
Vezi Ponturi

Tipsterul Lunii

Avatar Tipster
Wade
Forma: Castigat Castigat Pierdut Castigat Pierdut Pierdut Pierdut Pierdut Castigat Castigat
CÂȘTIGATE
14 din 21
PROCENTAJ
67%
UNITĂȚI
+445
Vezi Ponturi

S-ar putea  te intereseze și: