Biletul zilei baschet 23.01.2021

Scris de Wade23/01/2021
Bilet Baschet
Forma:
Pierdut Pierdut Pierdut Pierdut Pierdut
Bilanț: 15 Câștigate *luna in curs
COTA
2.21


23 ianuarie 2021
– cota pentru biletul de baschet are valoarea 2.21. Am selectat doua partide din NBA cu primul meci incepand la ora 04:00.

Un nou bilet pierdut la un punct ieri, si nu e de mirare la cum mi-a mers in acest inceput de an. Azi am asteptat sa vad ce se intampla cu Devin Booker, si am decis sa merg pe urmatorul combo.

Pronosticuri baschet biletul zilei 23 ianuarie 2021

Utah Jazz – Golden State Warriors (ora 04:00)

Incep acest combo cu meciul din Salt Lake City, unde avem un match-up atractiv intre Jazz(11-4) si Warriors(8-7).

Warriors au avut jocuri bune cu Lakers si Spurs, insa au revenit cu picioarele pe pamant in meciul cu Knicks, adversarii din Big Apple practicand un joc excelent in defensiva. Din ce am vazut in acest start de sezon, tot jocul se bazeaza pe Steph Curry, daca acesta are o noapte mai putin buna, atunci echipa poate suferi lejer un „blowout”. Wiggins si Oubre au talentul necesar pentru a face un „statement”, insa pana acum nu au realizat acest lucru, iar in fata unei echipe precum Utah le va fi greu.

Jazz au 7 victorii la rand si joaca un baschet foarte bun, nefiind de mirare ca sunt acolo sus in Vest, alaturi de Lakers si Clippers. Planul e simplu azi: in aparare trebuie sa fie atenti la loviturile de la distanta ale oaspetilor, iar in faza de atac pot realizat un tempo mai scazut cu aruncari precise din pozitii favorabile. Pe langa acest „slow pace”, Jazz mai au si acel „size advantage” & „elite defense”, doua atuuri ce ar trebui sa le aduca succesul in aceasta noapte. Merg pe mana lui Mitchell & co.

Pont: Utah Jazz castiga meciul @1.40 >> CLICK AICI pentru a paria!

Phoenix Suns – Denver Nuggets (ora 04:00)

Inchid biletul de baschet cu un meci ce se va desfasura in Arizona, mai exact a doua partida din seria Suns(8-6) si Nuggets(8-7).

Ce meci am avut aseara intre cele doua echipe, 114-114 dupa 4 sferturi, Denver „furand” practic aceasta partida in OT. Revenirea lui Michael Porter a avut si ea un rol important, chiar daca a jucat doar 19 minute, recuperarile si pasele decisive au ajutat echipa. Jokic a fost din nou aproape de un „truple-double”, doar 2 pase decisive lipsindu-i sa realizeze asta. Nuggets arata solid in aceasta formula, un „dark horse” in Vest.

Jucatorii de la Phoenix sunt evident frustrati fata de cum au pierdut acest prim meci din serie si vor dori sa faca un „bounce back” in aceasta noapte. Problema pentru ei va fi absenta lui Devin Booker, superstarul din Arizona accidentandu-se la coapsa azi-noapte, si foarte probabil nu va putea fi pe parchet azi. Booker a terminat ieri cu 31 de puncte, 5 recuperari si 5 pase decisive, iar lipsa lui se va vedea la noapte. Aleg handicapul pentru o siguranta suplimentara, insa sunt de parere ca Denver va realiza „sweep-ul”.

Pont: Denver Nuggets +4.5 puncte @1.58 >> CLICK AICI pentru a paria!

Lasă un comentariu mai jos:


Adresa ta de email nu va fi vizibilă.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
Avatar tipster
Bilet Baschet
15 Câștigate
13 Pierdute
54% Rata de castig
23 Unitati
Rezultate:
Pierdut Pierdut Pierdut Pierdut Pierdut Castigat Castigat Pierdut Castigat Castigat
Vezi Ponturi

Tipsterul Lunii

Avatar Tipster
Wade
Forma: Castigat Castigat Castigat Pierdut Castigat Pierdut Castigat Castigat Pierdut Pierdut
CÂȘTIGATE
25 din 37
PROCENTAJ
68%
UNITĂȚI
+1051
Vezi Ponturi

S-ar putea  te intereseze și: