Biletul zilei baschet 23.03.2023

Scris de Wade23/03/2023
Bilet Baschet
Forma:
Pierdut Pierdut Pierdut Pierdut Castigat
Brooklyn – Cleveland
New Orleans – Charlotte
Bilanț: 15 Câștigate *luna in curs
COTA
2.02

Biletul zilei baschet de joi este format din 2 meciuri de NBA: Nets vs Cavaliers si Pelicans vs Hornets. Biletul poate fi jucat pana la noapte, ora 01:30.

Ponturi Pariuri Brooklyn Nets - Cleveland Cavaliers

  • Incep cu duelul din Brooklyn unde Nets si Cavs au un Game 2 dupa cel de acum 2 zile. Atunci "cavalerii" s-au impus fara emotii pe final, scor 109-115. In aceasta disputa gasim o noua valoare buna pe under, intre doua echipe de playoff in Est.
  • Cu Jarret Allen inapoi in lineup, trupa din Ohio pare pregatita sa faca un "playoff push" si sa ramana in Top 4 in Est. Asta ar insemna un avantaj solid la "home court" pentru ca echipa de pe locul 5 e foarte probabil sa fie Knicks. Cavs au prima sansa si azi.
  • Pentru Nets incepe incet incet acel regres mentionat de vreo cateva saptamani. Sunt pe locul 6 in prezent, insa Heat e la doar 1 meci distanta in spatele lor. Brooklyn are 4 infrangeri la rand si ma astept sa vedem puncte chiar mai putine ca acum 2 zile.

Pont: sub 228.5 puncte, Cota: 1.40 >> Click AICI pentru a paria!

Ponturi Pariuri New Orleans Pelicans - Charlotte Hornets

  • Inchid acest combo cu favorita noptii in opinia bookmakerilor, un duel in Louisiana intre Pels si Hornets. Avem doua echipe cu moral diferit in ultima perioada, si ma astept ca acest lucru sa se reflecte in teren. Unde gasim insa acel "value bet"?
  • Hornets au intrerupt un sir negativ de 4 meciuri cu victoria de acasa vs Pacers. Au intalnit o echipa adversa care nu avea lotul complet si care undeva la jumatatea Q2 avea un avans de 21+ puncte. Nu ma astept sa continue jocul solid pentru "viespi".
  • Pelicans au revenit in lupta pentru "play-in tournament". A ajutat si infrangerea de aseara a "cantaretilor", iar Ingram & co. se afla in acest moment pe locul 11. O victorie la noapte ii aduce la egalitate cu Lakers si Mavs pe pozitiile 9-10 in Vest.

Pont: New Orleans -2.5 puncte, Cota: 1.44 >> Click AICI pentru a paria!

Lasă un comentariu mai jos:


Adresa ta de email nu va fi vizibilă.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
Avatar tipster
Bilet Baschet
15 Câștigate
12 Pierdute
56% Rata de castig
123 Unitati
Rezultate:
Pierdut Pierdut Pierdut Pierdut Castigat Castigat Pierdut Castigat Castigat Pierdut
Vezi Ponturi

Tipsterul Lunii

Avatar Tipster
Wade
Forma: Castigat Castigat Castigat Pierdut Castigat Pierdut Castigat Castigat Pierdut Pierdut
CÂȘTIGATE
25 din 37
PROCENTAJ
68%
UNITĂȚI
+1051
Vezi Ponturi

S-ar putea  te intereseze și: