Biletul zilei baschet 24.01.2023

Scris de Wade24/01/2023
Bilet Baschet
Forma:
Pierdut Pierdut Pierdut Pierdut Castigat
New York – Cleveland
L.A. Lakers – L.A. Clippers
Bilanț: 15 Câștigate *luna in curs
COTA
2.64

Biletul zilei baschet de marti este format din 2 favorite de peste ocean: Knicks vs Cavs si Lakers vs Clippers. Biletul poate fi jucat pana la noapte, ora 02:30.

Ponturi Pariuri N.Y. Knicks - Cleveland Cavaliers

  • Incep cu duelul de la Madison Sqaure Garden, acolo unde avem doua echipe care se indreapta in directii diferite. Cavalerii sunt pe locul 5 in conferinta, in timp ce gazdele se afla 2 locuri mai jos. Fiecare echipa a castigat meciul de acasa in cele doua h2h.
  • Cleveland are 2 victorii in ultimele 2 meciuri, ultima fiind importanta vs Bucks. Mai important decat atat, Donovan Mitchell este anuntat sa revina in aceasta seara, iar asta ar face o echipa din Ohio completa si care poate profita la "mid range shots".
  • Knicks au 4 infrangeri la rand, iar totul a inceput de la acel esec de acasa vs Raptors in OT. A urmat inca unul vs Wizards, plus doua deplasari in Atlanta si Toronto. Au 2 absente importante azi: Robinson + Quickley (GTD). Oaspetii au valoare la noapte.

Pont: Cleveland castiga (inclusiv OT), Cota: 1.65 >> Click AICI pentru a paria!

Ponturi Pariuri L.A. Lakers - L.A. Clippers

  • Inchid acest combo cu inca un match-up unde ma astept la o partida pe cinste. Este vorba despre "the battle of L.A." intre Lakers si Clippers. Trebuie sa spun ca imi plac cum evolueaza ambele echipe, ocupantele locurilor 6 (Clippers), respectiv 13 in Vest.
  • Leonard & George incep sa arate ca un contender in Vest. Echipa incepe sa devina "healthy", iar in Texas am vazut o partida foarte buna. Atunci cand ii ai pe banca pe Batum, Covington, Jackson sau Powell, ai foarte multe variante sa ataci adversarul.
  • Lakers au 2 victorii la rand: acasa vs Grizzlies si in deplasare vs Blazers. Trade-ul prin care l-au luat pe Hachimura ii slabeste pentru aceasta batalie (Nunn) si va fi destul de greu sa tina pasul cu rivalii din oras. Merg pe Clippers sa faca deja 3/3 in seria h2h.

Pont: L.A. Clippers castiga (inclusiv OT), Cota: 1.60 >> Click AICI pentru a paria!

Lasă un comentariu mai jos:


Adresa ta de email nu va fi vizibilă.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
Avatar tipster
Bilet Baschet
15 Câștigate
12 Pierdute
56% Rata de castig
123 Unitati
Rezultate:
Pierdut Pierdut Pierdut Pierdut Castigat Castigat Pierdut Castigat Castigat Pierdut
Vezi Ponturi

Tipsterul Lunii

Avatar Tipster
Wade
Forma: Castigat Castigat Castigat Pierdut Castigat Pierdut Castigat Castigat Pierdut Pierdut
CÂȘTIGATE
25 din 37
PROCENTAJ
68%
UNITĂȚI
+1051
Vezi Ponturi

S-ar putea  te intereseze și: