Biletul zilei baschet 24.02.2021

Scris de Wade24/02/2021
Bilet Baschet
Forma:
Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat
Bilanț: 11 Câștigate *luna in curs
COTA
3.35


24 februarie 2021
– cota pentru biletul de baschet are valoarea 3.35. Am selectat doua partide din NBA, cu ambele meciuri incepand la ora 02:00.

LOST ieri din nou, Bucks au castigat lejer cu Wolves, insa Hawks n-au fost in stare sa gestioneze un avans de 7 puncte cu cateva minute inainte de final. Azi am ochit doua echipe odihnite, ce pot profita de absentele adversarilor.

Pronosticuri baschet biletul zilei 24 februarie 2021

Miami Heat – Toronto Raptors (ora 03:00)

Incep acest combo cu meciul din Florida, unde Heat(14-17) ii asteapta pe jucatorii de la Raptors(16-16).

Am urmarit echipa condusa de Erik Spoelstra in deplasarea de pe coasta de Vest, unde a obtinut pana la urma un record pozitiv: 4 victorii si 3 infrangeri, desi lucrurile nu aratau deloc bine la un moment dat. Duo-ul Butler – Adebayo s-a concentrat in defensiva, reusind sa limiteze foarte bine adversarii, cu 2 exceptii: Clippers si Jazz. La capitolul incerti: Herro si Dragic ramand ambii „game-time-call” pentru diseara.

Raptors au pierdut azi-noapte al 2-lea duel cu Sixers, dupa ce in prealabil reusisera victoria, si aveau 6 meciuri castigate in ultimele 8 disputate. Kyle Lowry nu a jucat aseara, insa e posibil sa fi fost menajat in seri back-to-back, si sa-l vedem pe parchet azi. Cele doua echipe s-au mai intalnit de 2 ori in acest sezon, ambele meciuri in Florida, scorul la general fiind 1-1. Toronto nu se comporta bine fara o zi de odihna, asa ca avem sanse bune sa vedem o victorie pentru Heat.

Pont: Miami Heat castiga meciul @1.80 >> CLICK AICI pentru a paria!

Oklahoma City Thunder – San Antonio Spurs (ora 03:00)

Inchid acest bilet de baschet cu infruntarea din Oklahoma, unde avem un duel atractiv intre Thunder(12-19) si Spurs(16-11).

Echipa din Texas avea 5 victorii in ultimele 6 partide si totul mergea excelent pentru trupa lui Gregg Popovich. Asta pana cand au aparut cateva infectii in cadrul echipei, iar pentru aceasta deplasare Spurs vor fi extrem de short-handed: DeMar DeRozan, Derrick White, Rudy Gay, Keldon Johnson, Devin Vassell, Quinndary Weatherspoon sunt toti OUT. Pe langa asta, LaMarcus Aldridge este game-time-call, chiar daca va juca, nu este la capacitate maxima.

Oklahoma ramane acasa dupa infrangerea cu Heat, una in care oaspetii au avut o defensiva extrem de agresiva, iar la Thunder nu a jucat Al Horford, veteranul fiind odihnit dupa deplasarea din Ohio. Ariza si Hill raman OUT azi, insa sunt abstente indelungate pentru OKC, in line-up avem jucatori buni precum Gilgeous-Alexander, Dort sau Horford. Au fost 2 partide h2h pana acum in sezon, cu fiecare echipa castigand pe terenul celeilalte. Oklahoma are un avantaj solid pe care trebuie sa-l concretizeze.

Pont: Oklahoma Ciy Thunder castiga meciul @1.86 >> CLICK AICI pentru a paria!

Lasă un comentariu mai jos:


Adresa ta de email nu va fi vizibilă.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
Avatar tipster
Bilet Baschet
11 Câștigate
6 Pierdute
65% Rata de castig
361 Unitati
Rezultate:
Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Pierdut Pierdut Pierdut Castigat Castigat
Vezi Ponturi

Tipsterul Lunii

Avatar Tipster
Wade
Forma: Castigat Pierdut Castigat Pierdut Castigat Castigat Pierdut Castigat Pierdut Castigat
CÂȘTIGATE
18 din 26
PROCENTAJ
69%
UNITĂȚI
+843
Vezi Ponturi

S-ar putea  te intereseze și: