Biletul zilei baschet 24.03.2023

Scris de Wade24/03/2023
Bilet Baschet
Forma:
Castigat Pierdut Pierdut Castigat Pierdut
Houston – Miami
Texas – Xavier
Bilanț: 8 Câștigate *luna in curs
COTA
2

Biletul zilei baschet de vineri este format din 2 favorite in NCAA: Houston vs Miami si Texas vs Xavier. Biletul poate fi jucat pana la noapte, ora 01:15.

Ponturi Pariuri Houston - Miami

  • Incep cu duelul dintre Houston si Miami, doua echipe cu pretentii diferite in acest NCAA Playoffs. Avem o echipa din Texas care a ajuns aici cu victorii vs Northern Kentucky si Auburn, in timp ce trupa din Florida a trecut pe rand de Drake si Indiana.
  • Miami a avut o victorie extrem de convingatoare vs Indiana, toti jucatorii guards jucand foarte bine, exploatand probleme din perimeter ale adversarilor. Ei bine asta nu va fi cazul in aceasta noapte vs Cougars, care controleaza recuperarile si tempo.
  • Houston a avut doar o repriza solida in acest Playoffs. A fost in partea secunda vs Auburn cand a aratat un joc complet. Ma astept ca Cougars sa profite de avantajele care ii recomanda in aceasta disputa in fata unui adversar inferior. Victorie Cougars.

Pont: Houston castiga meciul (inclusiv OT), Cota: 1.31 >> Click AICI pentru a paria!

Ponturi Pariuri Texas - Xavier

  • Inchid acest combo cu o alta echipa favorita care ma astept sa confirme in aceasta noapte de Sweet 16 in NCAA. Este vorba despre confruntarea dintre Texas si Xavier. Avem doua echipe cu stiluri diferite de joc, insa valoarea ramane pe Longhornes aici.
  • Xavier a trecut pe rand de Kennesaw State si Pittsburgh, primul duel fiind decis "down the wire". Echipa are un "adjusted tempo" rapid care o situeaza pe locul 33 in SUA, in timp ce adversarii sunt diferiti, pe locul 100 la acest capitol (cu un stil total opus).
  • Gruparea din Texas a ajuns aici cu victorii clare vs Colgate si Penn State. Chiar daca in meciul anterior nu a acoperit handicapul, nu s-a pus in vreun moment problema castigatoarei. Pot profita in aceasta noapte de o defensiva modesta a adversarilor.

Pont: Texas castiga meciul (inclusiv OT), Cota: 1.53 >> Click AICI pentru a paria!

Lasă un comentariu mai jos:


Adresa ta de email nu va fi vizibilă.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
Avatar tipster
Bilet Baschet
8 Câștigate
6 Pierdute
57% Rata de castig
95 Unitati
Rezultate:
Castigat Pierdut Pierdut Castigat Pierdut Castigat Castigat Castigat Castigat Pierdut
Vezi Ponturi

Tipsterul Lunii

Avatar Tipster
Wade
Forma: Castigat Castigat Pierdut Castigat Pierdut Pierdut Pierdut Pierdut Castigat Castigat
CÂȘTIGATE
14 din 21
PROCENTAJ
67%
UNITĂȚI
+445
Vezi Ponturi

S-ar putea  te intereseze și: