Biletul zilei baschet 25.05.2021

Scris de Wade25/05/2021
Bilet Baschet
Forma:
Pierdut Pierdut Pierdut Pierdut Castigat
Bilanț: 15 Câștigate *luna in curs
COTA
3.5

25 mai 2021 – cota pentru biletul de baschet are valoarea 3.50. Am selectat doua partide de playoff, una din Divizia A si una din NBA, cu primul meci incepand la ora 19:00.

Daca vrei sa urmaresti si „proiectul 2 de baschet” in care am un profit de +920u >> CLICK AICI sa-l vizualizezi.

Desi Voluntari a acoperit handicapul impus, nu acelasi lucru au facut si Heat azi-noapte, asa ca am „bifat” inca un LOST la acest proiect. Azi o sa merg pe aceeasi combinatie: liga nationala + NBA, sa vedem ce iese.

Pronosticuri baschet biletul zilei 25 mai 2021

CSM Oradea – BCM Pitesti (ora 19:00)

Incep biletul de baschet cu meciul 1 semifinalele playoff-ului ligii nationale, o prima partida ce se anunta atractiva in BT Arena intre Cluj si Voluntari.

Ambele echipe s-au calificat in semifinale dupa ce au trecut in minimul de meciuri (2) de adversarele din sferturi, iar daca la seria dintre Oradea si Timisoara – acest lucru a fost logic, surpriza a fost la Sibiu, unde baschetbalistii din Trivale au castigat ambele meiciuri impotriva uneia dintre candidatele la titlu. Dupa ce in prima faza a playoff-ul am avut un sistem de „cel mai bun din 3 meciuri”, in faza semifinalelor vom reveni la clasicul „cel mai bun din 5 meciuri”.

Campionii en-titre au castigat prima disputa directe cu Pitesti, pentru ca apoi, trupa antrenata de Tudor Costescu sa castige la limita al doilea meci h2h. Avem doi antrenori extrem de experimentati: Cristian Achim si Tudor Costescu, ce se cunosc foarte bine, ei intalnindu-se h2h de 29 de ori. Antrenorul bihorenilor – Achim, conduce clar statistica cu 22 de victorii in aceste dispute directe. Este insa un meci de playoff, in care se poate intampla orice, si asa cum am vazut si aseara, echipa „underdog” joaca tare pana in ultimul moment. Vad un meci extrem de echilibrat aici.

Pont: BCM Pitesti +7.5 puncte >> CLICK AICI pentru a paria!

Phoenix Suns – L.A. Lakers (ora 05:00)

Inchid combo-ul de baschet cu meciul 2 in playoff-ul din Vest intre Suns(2) si Lakers(7).

Am mers cu succes pe Suns duminica seara in primul meci din serie, chiar daca Chris Paul s-a accidentat la umar in prima repriza, Devin Booker si DeAndre Ayton au facut un „statement” si au dus formatia din Arizona spre primul succes din serie. Am precizat atunci ca Lakers vor fi nepregatiti, cum (daca va mai aduceti aminte), asa s-a intamplat si in playoff-ul din „bubble”, in seriile cu Blazers si Rockets. Apoi insa, de fiecare data James & AD s-au trezit asemenea unor „uriasi adormiti”, dominandu-si clar adversarii.

Phoenix a fost in control in majoritatea meciului disputat acum 2 zile, in special prin Booker, care cu CP3 OUT si-a aratat calitatile de „playmaker”. Paul nu se afla pe „injury report” inaintea meciului secund, iar antrenorul Monty Williams a declarat ca conducatorul de joc din Arizona nu este la capacitate maxima (sore shoulder). Il vom vedea pe teren, insa faptul ca nu va fi la 100% va afecta jocul gazdelor. James si Davis au combinat doar pentru 31 de puncte (18 + 13), si ma astept la lucruri mai serioase in special de la cel din urma. Avem o cota prea buna s-o ratam pentru ca Lakers sa egaleze seria la 1.

Pont: L.A. Lakers castiga meciul >> CLICK AICI pentru a paria!

Lasă un comentariu mai jos:


Adresa ta de email nu va fi vizibilă.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
Avatar tipster
Bilet Baschet
15 Câștigate
12 Pierdute
56% Rata de castig
123 Unitati
Rezultate:
Pierdut Pierdut Pierdut Pierdut Castigat Castigat Pierdut Castigat Castigat Pierdut
Vezi Ponturi

Tipsterul Lunii

Avatar Tipster
Wade
Forma: Castigat Castigat Castigat Pierdut Castigat Pierdut Castigat Castigat Pierdut Pierdut
CÂȘTIGATE
25 din 37
PROCENTAJ
68%
UNITĂȚI
+1051
Vezi Ponturi

S-ar putea  te intereseze și: