Biletul zilei baschet 25.06.2021

Scris de Wade25/06/2021
Bilet Baschet
Forma:
Pierdut Pierdut Pierdut Pierdut Castigat
Bilanț: 15 Câștigate *luna in curs
COTA
2.41

25 iunie 2021 – cota pentru biletul de baschet are valoarea 2.41. Am selectat doua partide din SUA, cu primul meci incepand la ora 03:00.

Daca vrei sa vezi si alt bilet de baschet cu cota 3.17 >> CLICK AICI sa-l vizualizezi.

Am prins ieri un combo castigator la semifinalele din LNB, Dijon realizand surpriza vs Monaco, in timp ce Lyon si-a respectat statutul de favorita. La inceput de weekend, am ales sa merg pe un combo din baschetul de peste ocean.

Pronosticuri baschet biletul zilei 25 iunie 2021

Minnesota Lynx – Las Vegas Aces (ora 03:00)

Incep biletul de baschet cu un match-up din WNBA, baschetul feminin din State, un duel intre Lynx(6-7) si Aces(10-3).

Ne asteapta un match-up dezechilibrat intre aceste doua formatii, si m-am gandit ca trebuie sa profitam de asta. Trupa din Minneapolis a alternat victoriile cu infrangerile pana acum in sezon, reusind in meciul trecut un succes muncit in Atlanta, scor 85-87. Fowles a terminat acel meci cu 26 de puncte si 19 recuperari, dand tonul revenirii in sfertul 4, unul pe care l-au castigat clar cu 19-9.

Cele doua echipe fac parte din conferinta de Vest, cu Lynx pe 4, iar Aces pe 2. Gruparea din Las Vegas are 5 meciuri la rand castigate si 8 in ultimele 9, forma echipei fiind una de invidiat. Ultima oara Aces au jucat acum 8 zile intr-un succes clar vs Liberty, scor 103-76. Las Vegas este echipa cu cel mai bun atac din WNBA, cu o medie de 91.2 PPG, cu 3.3 puncte mai sus decat a doua clasata – Seattle Storm. Le dau credit aici in aceasta noapte pentru un succes fara emotii pe final.

Pont: Las Vegas Aces castiga meciul >> CLICK AICI pentru a paria!

Milwaukee Bucks – Atlanta Hawks (ora 03:30)

Inchid combo-ul de baschet cu un Game 2 extrem de atractiv intre Bucks(3) si Hawks(5).

Avem o echipa din Atlanta care pur si simplu nu se da batuta. De fiecare data cand i-am vazut pe Bucks facand un „run” serios in Game 1, Hawks au avut un raspuns pe masura de fiecare data. Am zis-o si la inceputul playoff-ului, o spun si acum: sa-i dam credit lui coach Nate McMillan, care a venit la mijlocul sezonului si a redat o alta fata pentru aceasta echipa. Ne asteapta un meci 2 extrem de palpitand din acest punct de vedere.

Milwaukee in schimb, ar trebui sa faca un „bounce back” in aceasta noapte, este o echipa ce strange randurile dupa o astfel de performanta. Echipa gazda a avut succes in acel „smal-ball lineup” folosindu-l pe grec in centru, acolo fiind nevoit sa faca switch in Young pentru pick-and-roll. Vom vedea daca Bucks urmeaza acest gameplan si in meciul de la noapte, insa nu ma astept la ceva cu mult diferit. I-am vazut pe „cerbi” jucand agresiv in defensiva in acest Playoff, lucru pe care-l astept si in acest duel secund.

Pont: Atlanta Hawks marcheaza sub 112.5 puncte >> CLICK AICI pentru a paria!

Lasă un comentariu mai jos:


Adresa ta de email nu va fi vizibilă.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
Avatar tipster
Bilet Baschet
15 Câștigate
12 Pierdute
56% Rata de castig
123 Unitati
Rezultate:
Pierdut Pierdut Pierdut Pierdut Castigat Castigat Pierdut Castigat Castigat Pierdut
Vezi Ponturi

Tipsterul Lunii

Avatar Tipster
Wade
Forma: Castigat Castigat Castigat Pierdut Castigat Pierdut Castigat Castigat Pierdut Pierdut
CÂȘTIGATE
25 din 37
PROCENTAJ
68%
UNITĂȚI
+1051
Vezi Ponturi

S-ar putea  te intereseze și: