Biletul zilei baschet 26.03.2021

Scris de Wade26/03/2021
Bilet Baschet
Forma:
Pierdut Pierdut Pierdut Pierdut Castigat
Bilanț: 15 Câștigate *luna in curs
COTA
2.39


26 martie 2021
– cota pentru biletul de baschet are valoarea 2.39. Am selectat doua partide din NBA, cu primul meci incepand la ora 01:30.

Am pregatit si alt bilet din baschet, cu cota 4.44 >> CLICK AICI sa-l vizualizezi.

WIN ieri la biletul propus, Lokomotiv Kuban si Philadelphia castigand fara emotii. Am fost aproape sa prind si biletul cu cota 7.16, format din: Oradea + Bayern. Pentru azi am ochit doua favorite din NBA.

Pronosticuri baschet biletul zilei 26 martie 2021

Toronto Raptors – Phoenix Suns (ora 01:30)

Incep acest combo cu meciul din Florida, unde avem un duel intre Raptors(18-26) si Suns(29-14).

Toronto a inchis seria de 9 partide pierdute la rand in fata unei echipe obosite din Colorado, iar faptul ca Norman Powell a fost al 3-lea marcator din acel duel (dupa Siakam si Anonuby), spune multe despre forta echipei. Cum Powell a fost dat la trade pentru Hood si Trent Jr. de la Blazers, echipa va avea de suferit in aceasta seara in cadrul rotatiei, chiar daca cei din urma vor fi pe parchet (desi ma indoiesc). Cele doua echipe s-au intalnit in Arizona, Suns castigand fara emotii: 123-115.

Suns mi-au facut-o acum 2 zile, era in nopti back-to-back, insa asa erau si adversarii de la Magic, asa ca Booker & CP3 nu au vreo scuza. A fost totusi un singur meci, nu putem judeca o echipa de top dupa o singura partida. Pana la urma Phoenix este pe locul secund in Vest, si are nevoie de victorie diseara pentru a ramane in „plasa” liderului Jazz. Ma astept ca Ayton sa speculeze interiorul, iar Booker si Paul sa conduca echipa spre un succes atat de necesar.

Pont: Phoenix Suns castiga meciul @1.58 >> CLICK AICI pentru a paria!

Golden State Warriors – Atlanta Hawks (ora 04:00)

Inchid acest bilet de baschet cu infruntarea din Bay Area, unde Warriors(22-23) joaca cu Hawks(22-22).

Warriors resimt din plin absenta lui Steph Curry, si personal nu vad cum aceasta formatie isi va reveni la mai putin de 24 de ore de la ultimul meci. Au jucat azi-noapte in Sacramento suferind a 3-a infrangere la rand, Kings distrandu-se cu apararea din Golden State – punand 141 de puncte pe tabela. Intr-un meci back-to-back, si in care vor lipsi din nou Curry si (porbabil) Green, este destul de greu sa gasesc motive pentru ca Warriors sa tina aproape de adversar.

Da, Hawks mi-au facut-o acum 2 nopti cand i-am avut cu Hornets intr-o combinatie tare, insa le dau credit in aceasta seara. Cu Rondo dat la Clippers si Lou Williams venit la echipa, aceasta formatie din Atlanta poate face furori in playoff. Asta in conditiile in care sa-si gaseasca constanta atat de necesara, pana in acea perioada. Hawks au deja 2 infrangeri la rand cu Clippers si Kings, iar pentru a face fata in conferinta estica e necesar sa se impuna in aceasta deplasare – care este la indemana.

Pont: Atlanta Hawks castiga meciul @1.51 >> CLICK AICI pentru a paria!

Lasă un comentariu mai jos:


Adresa ta de email nu va fi vizibilă.

  1. Salut !
    Crezi ar merge incercat un handicap fantezist pe Hawks, avand in vedere datele problemei ? Gen un h-13.5 @ 3,20 … e prea mult oare ?

    1. Salut. Nu mai eram ON la ora aia aseara.
      Sper ca ai mers cu ceva handicap pe Hawks, ca au batut la 16 puncte diferenta.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
Avatar tipster
Bilet Baschet
15 Câștigate
12 Pierdute
56% Rata de castig
123 Unitati
Rezultate:
Pierdut Pierdut Pierdut Pierdut Castigat Castigat Pierdut Castigat Castigat Pierdut
Vezi Ponturi

Tipsterul Lunii

Avatar Tipster
Wade
Forma: Castigat Castigat Castigat Pierdut Castigat Pierdut Castigat Castigat Pierdut Pierdut
CÂȘTIGATE
25 din 37
PROCENTAJ
68%
UNITĂȚI
+1051
Vezi Ponturi

S-ar putea  te intereseze și: