Biletul zilei baschet 27.01.2021

0


27 ianuarie 2021
– cota pentru biletul de baschet are valoarea 2.34. Am selectat doua partide din Euroliga cu primul meci incepand la ora 21:00.

Nu am fost inspirat nici ieri la ponturile din baschet, o luna ianuarie de uitat pentru mine. Azi m-am orientat catre Euroliga, unde am doua echipe „underdog” ce pot produce surprize in partidele pe care le au de disputat acasa.

Pronosticuri baschet biletul zilei 27 ianuarie 2021

ALBA Berlin – CSKA (ora 21:00)

Incep acest combo cu partida din capitala Germaniei, unde match-up ce se anunta atractiv intre ALBA(8-13) si CSKA(15-6).

CSKA a pierdut 3 din ultimele 4 meciuri din competitie, si inevitabil fotoliul de lider in favoarea rivalilor de la Barcelona. Clyburn si Hackett au fost OUT in aceasta perioada, si chiar daca cel din urma a revenit pe teren vs Fener se vede ca nu este la 100%. Noutatea este ca Mike James nu a facut deplasarea cu echipa spre Berlin, asa ca cel mai bun marcator al Euroligii este OUT azi. Asta deschide o usa spre inca un rezultat negativ al echipei din capitala Rusiei.

ALBA a realizat un meci foarte bun in runda anterioara, meci in deplasare vs Baskonia, partida in care a avut 5 jucatori in double digits la puncte: Siva, Lo, Fontecchio, Eriksson si Lammers. Dupa multa vreme, gruparea de la Berlin este la capacitate maxima din punct de vedere al lotului, iar rezultatele pozitive incep sa apara. Sa nu uitam ca ALBA a castigat si in partida tur de la Moscova, scor 88-93, meci in care a profitat de apararea visatoare condusa de Shenghelia. Vad un meci mai echilibrat decat o arata cotele, si nu exclud un „sweep” din partea berlinezilor.

Pont: ALBA Berlin +12.5 puncte @1.53 >> CLICK AICI pentru a paria!

Lyon – Baskonia (ora 21:45)

Inchid acest bilet de baschet cu infruntarea din arena Astroballe, unde Lyon(7-14) are un meci de „win or go home” cu Baskonia(9-12).

In partida tur, francezii au produs surpriza chiar in Spania, scor 86-88, un meci in care Fall a inregistrat 19 puncte, Kahudi si Diot cate 15, iar Cole a avut 10. Tonye Jekiri a jucat pentru prima oara impotriva fostei sale echipe si avut un statement cu 21 de puncte, in timp ce Henry a inregistrat 20, iar Vildoza 13. Baskonia vine aici cu 3 infrangeri la fel, e ciudat cum jocul acestei echipe nu functioneaza, desi lotul este complet.

Lyon trebuie sa evite mingile pierdute aiurea daca vrea sa aiba o sansa buna la victorie diseara. ASVEL este formatia ce ocupa locul 17 (din 18 echipe) la capitolul „assist-to-turnover ratio” cu doar 1.06. Echipa s-a descurcat mai bine totusi in partidele back-to-back vs Olympiakos si in succesul lejer vs Valencia. Moralul este bun pentru Lighty & co. iar ASVEL are o sansa foarte buna chiar la victorie in aceasta seara, cota fiind una excelenta @2.15 la Superbet (recomandare).

Pont: Lyon +6.5 puncte @1.53 >> CLICK AICI pentru a paria!

Bilet baschet

Forma Bilet baschet: Castigat Castigat Pierdut Castigat Castigat Castigat Castigat Pierdut Castigat Castigat
Bilet baschet
Castigate: 9 din 15
Unitati: +244

Cel mai bun tipster

# Tipster Castigate Procentaj Unitati
1
adrian1981
Forma: Pierdut Castigat Castigat Pierdut Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Pierdut
45 din 67 67% +1148.00 Vezi Ponturi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here