Biletul zilei baschet 27.02.2021

Scris de Wade27/02/2021
Bilet Baschet
Forma:
Pierdut Pierdut Pierdut Pierdut Castigat
Bilanț: 15 Câștigate *luna in curs
COTA
2.63


27 februarie 2021
– cota pentru biletul de baschet are valoarea 2.63. Am selectat doua partide din NBA, cu ambele meciuri incepand la ora 03:00.

WIN din nou la proiect azi-noapte, Raptors si Warriors inverzind biletul propus. Am bifat al 3-lea bilet de baschet la rand si 7 din ultimele 10. Oferta de azi din baschet este putin complicata, o sa ma bazez pe un „under” la MSG, si ca Pelicans sa valorifice absentele din lotul condus de Gregg Popovich.

Pronosticuri baschet biletul zilei 27 februarie 2021

San Antonio Spurs – New Orleans Pelicans (ora 03:00)

Incep biletul cu partida din Texas, unde avem un match-up extrem de atractiv intre Spurs(16-12) si Pelicans(14-18).

Am mers impotriva echipei din San Antonio acum doua zile, cand Oklahoma a jucat foarte bine „down the stretch”, castigand un meci in care Spurs s-au tinut bine. Asta a observat si Gregg Popovich, antrenorul echipei din Texas pretuind jocul practicat de elevii sai. LaMarcus Aldridge a evoluat vs OKC, insa s-a accidentat la incheietura si e posibil sa fie OUT azi (game-time-call). DeRozan inca nu s-a intors la echipa si ramane si el incert. Pe langa cei doi, avem alti 5 jucatori indisponibili (inclusiv Rudy Gay).

Pelicans au fost foarte aproape sa bifeze al 3-lea succes la rand, echipa condusa de Van Gundy avand un usor avantaj inainte de ultimele 2 minute jucate in Milwaukee. Apoi insa, in momentele cheie din final s-a vazut ca echipa era in meci back-to-back, Giannis & co. reusind sa smulga acel succes. Pelicans au castigat vs Spurs cu 98-95, cand acestia erau in efectiv complet, insa in meciurile din Texas, gruparea din San Antonio are un avantaj clar: 27-5. E timpul ca istoria sa se schimbe putin, iar echipa din New Orleans sa bifeze o victorie importanta aici.

Pont: New Orleans Pelicans castiga meciul @1.75 >> CLICK AICI pentru a paria!

New York Knicks – Indiana Pacers (ora 03:00)

Inchid acest combo de baschet cu infruntarea de la Madison Square Garden, unde Knicks(16-17) primesc vizita jucatorilor de la Pacers(15-16).

Knicks au avut un season-high acum 2 zile, castigand intr-o maniera categorica duelul cu Sacramento, scor 140-121. A fost un meci de tip „run & gun”, unul ce nu ma astept sa-l revedem azi. Pacers au jucat azi-noapte in Boston si au avut un meci tare pe tot parcursul lui, Celtics castigand pe final, scor 118-112. Pentru Indiana este al 3-lea meci in 4 zile, iar oboseala se va vedea la aruncari in special in partea a doua a partidei.

Intre cele doua echipe au avut loc deja 2 confruntari in acest sezon, ambele in Indianapolis: 121-107 si 102-106. Scorul primei partide a fost influentata de cele 52 de aruncari libere, al doilea reflectand mai bine match-up-ul dintre cele doua formatii. Se intalnesc practic defensivele de top din liga, Pacers fiind pe locul 2 la acest capitol, in timp ce Knicks sunt si ei acolo, pe locul 4. Ma astept la un meci defensiv aici, cu puncte sub media impusa.

Pont: sub 225.5 puncte @1.50 >> CLICK AICI pentru a paria!

Lasă un comentariu mai jos:


Adresa ta de email nu va fi vizibilă.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
Avatar tipster
Bilet Baschet
15 Câștigate
12 Pierdute
56% Rata de castig
123 Unitati
Rezultate:
Pierdut Pierdut Pierdut Pierdut Castigat Castigat Pierdut Castigat Castigat Pierdut
Vezi Ponturi

Tipsterul Lunii

Avatar Tipster
Wade
Forma: Castigat Castigat Castigat Pierdut Castigat Pierdut Castigat Castigat Pierdut Pierdut
CÂȘTIGATE
25 din 37
PROCENTAJ
68%
UNITĂȚI
+1051
Vezi Ponturi

S-ar putea  te intereseze și: