Biletul zilei baschet 27.03.2023

Scris de Wade27/03/2023
Bilet Baschet
Forma:
Castigat Pierdut Castigat Pierdut Castigat
Utah – Phoenix
Portland – New Orleans
Bilanț: 12 Câștigate *luna in curs
COTA
1.95

Biletul zilei baschet de luni este format din 2 meciuri de NBA: Jazz vs Suns si Blazers vs Pelicans. Biletul poate fi jucat pana la noapte, ora 04:00.

Ponturi Pariuri Utah Jazz - Phoenix Suns

  • Incep cu duelul din Salt Lake City, unde Jazz si Suns au un match-up atractiv. Avem doua echipe din Vest care lupta pentru un loc de playoff. Trupa din Arizona se afla pe locul 4, in timp ce jucatorii gazda sunt pe locul 12, la un singur meci insa de locul 9.
  • Am vazut cat de greu se descurca Jazz fara principalii 3 marcatori ai echipei. Sexton si Clarkson raman OUT, insa Markkanen a primit "tag-ul" de incert, fiind ceva sanse sa-l vedem pe finlandez la noapte. Defensiva este in continuare modesta la Utah. 
  • De asta e posibil sa profite trupa oaspete, care-l va avea inapoi si pe DeAndre Ayton. Acesta se intoarce dupa o absenta de 4 meciuri. E posibil sa aiba minute limitate, insa ma bazez aici pe un ritm rapid si puncte peste media impusa de baookmakeri.

Pont: peste 223.5 puncte, Cota: 1.39 >> Click AICI pentru a paria!

Ponturi Pariuri Portland Trail Blazers - New Orleans Pelicans

  • Inchid acest combo cu favorita noptii cu un value decent in baschetul de peste ocean, la duelul din Oregon intre Blazers si Pelicans. Avem doua trupe din Vest, insa se pare ca doar una a mai ramas cu sanse reale la Playoffs. Unde gasim pontul?
  • In dreptul oaspetilor, care au castigat 4 meciuri la rand. Si daca inainte de meciul cu Clippers nu aveam incredere in ei, jocul prestat in Los Angeles si maniera in care au castigat m-au facut sa-mi schimb parerea. Au prima sansa si in aceasta deplasare.
  • Am mers azi-noapte impotriva jucatorilor de la Blazers. A fost un meci mai strans decat ma asteptam vs Oklahoma, insa in nopti back-to-back si cu atatea absente imi e greu sa cred ca trupa gazda poate spera la ceva aici. Merg cu incredere pe NOLA.

Pont: New Orleans -3.5 puncte, Cota: 1.40 >> Click AICI pentru a paria!

Lasă un comentariu mai jos:


Adresa ta de email nu va fi vizibilă.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
Avatar tipster
Bilet Baschet
12 Câștigate
8 Pierdute
60% Rata de castig
220 Unitati
Rezultate:
Castigat Pierdut Castigat Pierdut Castigat Castigat Castigat Pierdut Pierdut Castigat
Vezi Ponturi

Tipsterul Lunii

Avatar Tipster
CaraCiprian
Forma: Castigat Pierdut Castigat Castigat Pierdut Pierdut Pierdut Castigat Castigat Pierdut
CÂȘTIGATE
32 din 64
PROCENTAJ
50%
UNITĂȚI
+574
Vezi Ponturi

S-ar putea  te intereseze și: