Biletul zilei baschet 27.11.2020

Scris de Wade26/11/2020
Bilet Baschet
Forma:
Pierdut Pierdut Pierdut Pierdut Castigat
Bilanț: 15 Câștigate *luna in curs
COTA
2.07


27 noiembrie 2020
– cota pentru biletul de azi din baschet are valoarea 2.07. Am selectat doua partide din Eurobasket, cu primul meci incepand la ora 16:30.

WIN ieri la proiect, am avut puncte sub media impusa la Kaunas si spectacol total la Berlin. Pentru azi nu-mi place absolut nimic in Euroliga (poate doar performantele lui Wade Baldwin), asa ca m-am orientat spre calificarile din Eurobasket.

Pronosticuri baschet biletul zilei 27 noiembrie 2020

Cehia – Belgia (ora 16:30)

Incep cu partida din Lituania, – Siemens Arena din Vilnius, unde avem un match-up echilibrat intre Cehia(1-1) si Belgia(2-0).

Cehia a castigat cu Danemarca, scor 75-71 si a pierdut intalnirea cu Lituania, scor 97-89, asa ca partida de azi devine una extrem de importanta pentru ei,o victorie ar fi un rezultat excelent, si o sansa in plus la calificare. Vojtech Hruban a devenit tata in weekend, asa ca nu va asista la acest meci, el fiind unul dintre cei mai importanti jucatori ai nationalei cehe.

Belgia a castigat ambele partida din grupa C de calificare: 86-65 cu Lituania si 88-72 cu Danemarca, iar „leii” au un moral excelent inainte de aceasta disputa. Retin Obasohan a reusit sa-si gaseasca cadenta in BCL alaturi de Nymburk, Hans Vanwijn joaca bine in Franta pentru Dijon, in timp ce antrenorul Dario Gjergja tocmai a castigat impotriva detinatoarei Champions League – San Pablo Burgos. Nu exclud surpriza aici.

Pont: Belgia +7.5 puncte @1.38 >> CLICK AICI pentru a paria!

Croatia – Turcia (ora 18:00)

Inchid biletul de baschet cu infruntarea din capitala Turciei – Istanbul, in arena Sinan Erdem Dome, unde se disputa meciul dintre Croatia(2-0) si Turcia(0-2).

Gruparea din Croatia va disputa doua meciuri la Istanbul, iar acesta e unul extrem de important in economia calificarii. Nationala a castigat fara probleme primele doua partida vs Suedia & Olanda, si e pregatit sa faca un meci mare si azi. Krunoslav Simon (30 de minute) si Shane Larkin (32 de minute) au jucat amandoi aseara la Belgrad, pentru Anadolu Efes, si e foarte posibil aiba minute limitate azi.

Meciul asta conteaza enorm pentru „gruparea semilunei”, Turcia pierzand primele doua partide cu Suedia si Olanda, insa achizitia recenta vine cu mari sperante pentru fanii turci. Shane Larkin e capabil sa castige de unul singur o partida, stim de ce e capabil jucatorul american – naturalizat turc. Tanarul Alperen Sengun (18 ani) de la Besiktas ar trebui sa fie si el capabil sa faca o partida solida, insa va exista chimie inca de la acest meci intre jucatori? Presiunea e pe umerii lor, asa ca, chiar daca o sa castige meciul, nu ma astept sa o faca un „double digits”.

Pont: Croatia +10.5 puncte @1.50 >> CLICK AICI pentru a paria!

Lasă un comentariu mai jos:


Adresa ta de email nu va fi vizibilă.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
Avatar tipster
Bilet Baschet
15 Câștigate
12 Pierdute
56% Rata de castig
123 Unitati
Rezultate:
Pierdut Pierdut Pierdut Pierdut Castigat Castigat Pierdut Castigat Castigat Pierdut
Vezi Ponturi

Tipsterul Lunii

Avatar Tipster
Wade
Forma: Castigat Castigat Castigat Pierdut Castigat Pierdut Castigat Castigat Pierdut Pierdut
CÂȘTIGATE
25 din 37
PROCENTAJ
68%
UNITĂȚI
+1051
Vezi Ponturi

S-ar putea  te intereseze și: