Biletul zilei baschet 28.10.2020

Scris de Wade28/10/2020
Bilet Baschet
Forma:
Pierdut Pierdut Pierdut Pierdut Pierdut
Bilanț: 15 Câștigate *luna in curs
COTA
2.02

28 octombrie 2020 – cota pentru biletul de azi din baschet are valoarea 2.02. Am selectat doua partide Eurocup, cu primul meci incepand la ora 19:00.

1 WIN si 1 VOID la biletul de ieri din baschet, „we'll take it'. Alte doua partide amanate azi, din motive de securitate & COVID 19, asa ca aveti grija cum va administrati bugetul. Am pregatit combo-ul de azi dintr-o echipa „underdog”, si o alta partida in care ma astept la spectacol.

Pronosticuri baschet biletul zilei 28 octombrie 2020

Monaco – Lokomotiv Kuban (ora 19:00)

In sala Gaston Medecin avem un match-up extrem de asteptat in competitie, francezii de la Monaco(3-1) primind vizita rusilor de la Lokomotiv Kuban(3-1).

Forma de moment e una solida pentru ambele echipe, dupa cum v-ati dat seama, ambele au pierdut cate un meci in fata liderului grupei – Virtus Bologna. Monaco formeaza un grup ce exceleaza la „steals” (8.5 SPG) si cele mai putine „turnovers” (9.8 TPG). Apararea lor agresiva genereaza atacuri eficiente cu cosuri din pozitii favorabile. Punctul slab e la aruncarile de la distanta, unde monegascii au un procentaj de doar 32.2%.

Vizitatorii din Krasnodar au un „frontcourt depth” fabulos, unul de top in competitie, un nucleu frumos alcatuit din Williams, Hervey, Andrei Martiuk sau Reggie Lynch. Lokomotiv conduce competitia la capitolul recuperari (42.3 RPG) si la blocaje (5.0 BPG), iar daca va continua sa ofere aceste cifre, atunci jucatorii gazda vor avea probleme. Lokomotiv e echipa ce se apara excelent la aruncarile din interiorul semicercului, permitand adversarilor un procentaj de doar 38.4%. Ma astept la un duel strans aici, si nu exclud surpriza.

Pont: Lokomotiv Kuban +9.5 puncte @1.42 >> CLICK AICI pentru a paria!

Ulm – Unicaja (ora 20:15)

Inchid biletul de baschet cu intalnirea din Germania, in sala Ratiopharm Arena, acolo unde Ulm(1-3) primeste vizita jucatorilor de la Unicaja Malaga(3-1).

Am vazut cat conteaza sa ai meciuri „in picioare” in acest sezon complicat din toate punctele de vedere. Formatia din Ulm a castigat un singur duel din competitie, chiar primul vs Mornar Bar, profitand de neatentia adversarilor in sfertul final. In rest insa, 3 infrangeri in care nu a avut prea multe sperante la victorie. Scanteia echipei este Andreas Obst, jucator ce a reusit 13 aruncari de la distanta in Eurocup, cu un procentaj de 52.0%.

Nicio echipa din competitie nu are grija mai mare de minge asa cum o fac jucatorii din Malaga. Oaspetii vor trebui sa se concentreze si in aparare, shooterii de la Ulm fiind extrem de periculosi (toti cei 5 titulari pot arunca lejer de la 3 puncte). Oponentii echipei Unicaja au o medie de 48.5%, si o medie de 11.8 triple pe meci, asa ca e loc de spectacol. Jucatorul ce poate face diferenta pentru oaspeti este rookie-ul Francis Alonso, care a inscris si el 13 triple in 4 meciuri, cu un procentaj de 46.4%. Ma astept la spectacol aici.

Pont: peste 151.5 puncte @1.42 >> CLICK AICI pentru a paria!

Alte 2 bilete interesante de azi

Lasă un comentariu mai jos:


Adresa ta de email nu va fi vizibilă.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
Avatar tipster
Bilet Baschet
15 Câștigate
13 Pierdute
54% Rata de castig
23 Unitati
Rezultate:
Pierdut Pierdut Pierdut Pierdut Pierdut Castigat Castigat Pierdut Castigat Castigat
Vezi Ponturi

Tipsterul Lunii

Avatar Tipster
Wade
Forma: Castigat Castigat Castigat Pierdut Castigat Pierdut Castigat Castigat Pierdut Pierdut
CÂȘTIGATE
25 din 37
PROCENTAJ
68%
UNITĂȚI
+1051
Vezi Ponturi

S-ar putea  te intereseze și: