Biletul zilei baschet 29.03.2023

Scris de Wade29/03/2023
Bilet Baschet
Forma:
Pierdut Pierdut Pierdut Pierdut Castigat
San Antonio – Utah
Phoenix – Minnesota
Bilanț: 15 Câștigate *luna in curs
COTA
1.96

Biletul zilei baschet de miercuri este format din 2 echipe underdog in NBA: Spurs vs Jazz si Suns vs Wolves. Biletul poate fi jucat pana la noapte, ora 03:00.

Ponturi Pariuri San Antonio Spurs - Utah Jazz

  • Incep cu duelul din San Antonio intre Spurs si Jazz, doua echipe care sunt in afara locurilor de Playoffs. Daca trupa gazda se afla locul 14 si nu mai are sanse la postseason, oaspetii sunt la o lungime si jumatate fata de ultimul loc de "play-in".
  • Am urmarit cum trupa din Salt Lake City s-a prabusit in ultimele meciuri, cele 4 infrangeri la rand vorbind de la sine. Pe langa asta, e posibil ca pe langa Clarkson, Sexton si Gay, sa avem inca doi titulari indisponibili: Markkanen si Fontechio.
  • Spurs revin acasa dupa cateva infrangeri urate. Au fost 4 infrangeri la rand cu Pels, Bucks, Wizards, sau Celtics, toate in "double digits". Keldon Johnson e OUT azi, insa ma astept ca meciul sa fie mai apropiat decat ne arata cotele, si nu exclud surpriza.

Pont: San Antonio Spurs +11.5 puncte, Cota: 1.40 >> Click AICI pentru a paria!

Ponturi Pariuri Phoenix Suns - Minnesota Timberwolves

  • Inchid acest combo cu inca un match-up unde vad o mica surpriza. Mergem in Arizona de aceasta data, la disputa dintre Suns si Wolves. Este debutul acasa a lui Kevin Durant, iar noi avem de speculat tocmai din acest motiv, valoarea fiind pe lupi.
  • Suns se intorc acasa dupa ce au castigat clar in Salt Lake City vs Jazz. A fost meciul in care a revenit Ayton, acesta si Durant fiind noutatile din ultimele zile la echipa. Ma astept ca cei doi sa aduca plusul asteptat de multa lume, insa nu intr-un mod clar.
  • Minnesota l-a odihnit pe Towns in Sacramento, in nopti "back-to-back". Surpriza a venit de la Edwards, care si-a condus "haita" spre inca un succes remarcabil. Wolves sunt la a 4-a victorie la rand si ma astept sa faca fata provocarii din aceasta noapte.

Pont: Minnesota Timberwolves +11.5 puncte, Cota: 1.40 >> Click AICI pentru a paria!

Lasă un comentariu mai jos:


Adresa ta de email nu va fi vizibilă.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
Avatar tipster
Bilet Baschet
15 Câștigate
12 Pierdute
56% Rata de castig
123 Unitati
Rezultate:
Pierdut Pierdut Pierdut Pierdut Castigat Castigat Pierdut Castigat Castigat Pierdut
Vezi Ponturi

Tipsterul Lunii

Avatar Tipster
Wade
Forma: Castigat Castigat Castigat Pierdut Castigat Pierdut Castigat Castigat Pierdut Pierdut
CÂȘTIGATE
25 din 37
PROCENTAJ
68%
UNITĂȚI
+1051
Vezi Ponturi

S-ar putea  te intereseze și: