Biletul zilei baschet 31.01.2021

0


31 ianuarie 2021
– cota pentru biletul de baschet are valoarea 4.70. Am selectat doua partide: una din Italia Liga A si cealalta din Israel Super Liga, cu primul meci incepand la ora 18:30.

WIN frumos ieri la proiect, atat Orleans cat si Andorra facand meciuri solide din postura de „underdog”. Cu 6 bilete castigate in ultimele 8 propuse, azi incerc sa ajung pe plus cu un bilet ceva mai complicat.

Pronosticuri baschet biletul zilei 31 ianuarie 2021

Trento – Fortitudo Bologna (ora 18:30)

Incep acest combo cu o partida ce se anunta dezeechilibrata intre Trento(6-10) si oaspetii de la Bologna(5-9).

Am urmarit ambele echipe in competitiile europene, gazdele jucand in Eurocup, in timp ce jucatorii din Bologna evolueaza in Champions League. Oaspetii de azi au pierdut toate cele 6 dispute din BCL, terminand pe ultimul loc intr-o grupa din care au mai facut parte Bamberg, Pinar si Bilbao. In campionat au avut un streak de 3 victorii ce i-a indepartat de locul 15 (retrogradabil), insa au pierdut in etapa trecuta vs Trieste, scor 69-82.

Trento este o echipa de „casa”, avand probleme in partidele din deplasare, insa facand jocuri bune in propria arena. La prima vedere echipa a castigat un singur meci in ultimele 9 din toate competitiile, insa acela a venit recent vs Lokomotiv Kuban in Eurocup, partida urmata de o infrangere nemeritata in OT la Levallois. In Liga A situatia este ingrijoratoare cu 5 esecuri la rand. Williams & co. au in fata adversarul perfect pentru a-si reveni in campionat, propun handicapul de -3.5 puncte si il recomand pana la -5.5 puncte.

Pont: Trento -3.5 puncte @1.71 >> CLICK AICI pentru a paria!

Hapoel Eliat – Hapoel Haifa (ora 19:00)

Inchid acest bilet de baschet cu infruntarea din Begin Arena, unde ne asteapta un meci echilibrat intre Hapoel Eliat(8-4) si Hapoel Haifa(7-3).

Cele doua echipe s-au intalnit in singurul meci direct din acest sezon pe 19 noiembrie, cand Eliat s-a impus intr-o maniera categorica pe terenul adversarilor de la Haifa, scor 84-97. Atunci datele problemei erau altele, si daca va mai aduceri aminte am bifat acel WIN la o cota de 1.70, Eliat fiind in mare forma. Azi lucrurile stau diametral opus, cele 2 infrangeri pentru Eliat ducandu-i pe locul 5, in timp ce Haifa le-a luat fata (locul 4), cu un joc bun recent – 4 victorii in ultimele 5 partide.

3 din cele 4 victorii pentru Haifa sunt de mentionat vs Rishon, Beer Sheva si Holon, in timp ce esecurile pentru Eliat au venit in mod surprinzator impotriva a doua echipe codase: Herzliya si Hapoel Tel-Aviv. Avem din nou un meci de 50-50, in care oaspetii au o forma mai buna in ultimele saptamani, asa ca nu mai stau pe ganduri si recomand un „succes revansa” in favoarea oaspetilor de la Haifa.

Pont: Hapoel Haifa castiga meciul @2.75 >> CLICK AICI pentru a paria!

Bilet baschet

Forma Bilet baschet: Pierdut Pierdut Castigat Pierdut Castigat Castigat Pierdut Castigat Pierdut Pierdut
Bilet baschet
Castigate: 0 din 0
Unitati: 0

Cel mai bun tipster

# Tipster Castigate Procentaj Unitati
1
adrian1981
Forma: Castigat Castigat Pierdut Castigat Castigat Castigat Castigat Pierdut Castigat Pierdut
6 din 7 86% +294.00 Vezi Ponturi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here