Biletul zilei baschet 31.03.2024

Scris de Wade31/03/2024
Bilet Baschet
Forma:
Castigat Castigat Castigat Castigat Pierdut
Real Madrid – Manresa
Dunkerque – Le Portel
Bilanț: 6 Câștigate *luna in curs
COTA
1.77

Biletul zilei baschet 31 martie 2024 este format din 2 meciuri in ACB si LNB: Real Madrid vs Manresa si Dunkerque vs Le Portel.

Biletul poate fi jucat pana dupa-masa, la ora 13:30.

Ponturi Pariuri Real Madrid - Manresa

  • Mergem mai intai in capitala Spaniei pentru duelul dintre Los Blancos si adversarii de la Baxi Manresa. Avem un posibil preview al primei runde de playoff, trupa gazda fiind pe prima pozitie, iar oaspetii pe 9. Ar fi fost interesant un "play-in" in liga ACB.
  • Oaspetii vin in aceasta deplasare dupa 3 victorii la rand. Au trecut de adversari precum Joventut, Gran Canaria sau Girona, doua din aceste trei partide fiind afara. Vor avea insa un test dificil de trecut azi, mai ales ca in tur am avut scorul: 88-94.
  • Madrilenii continua sa conduca atat pe plan european in Euroliga, cat si pe plan intern in Liga Endesa. E una din cele mai complete echipe de pe continent, avand sanse solide la ambele trofee. Ma astept la spectacol azi, de genul duelului de vineri.

Pont: peste 158.5 puncte, Cota: 1.33 >> Click AICI pentru a paria!

Ponturi Pariuri Gravelines-Dunkerque - Le Portel

  • Inchid acest combo de baschet si totodata aceasta luna martie cu un duel in Franta, LNB intre Dunkerque si Portel. Avem doua trupe cu obiective total diferite in aceste momente finale din sezon. In clasament trupa gazda e pe 15, iar oaspetii pe locul 7.
  • Cu 3 infrangeri in ultimele 4 etape, jucatorii de la Dunkerque au ajuns foarte aproape de zona rosie. De altfel, sub ei sunt 3 echipe care in acest moment sunt posibil retrogradate in Pro B. Vor intalni un adversar cu o forma foarte buna in ultimele zile.
  • Jucatorii de la Portel au castigat 5 din ultimele 6 meciuri in campionat si au urcat pe locul 7. Nu este o pozitie stabila pentru playoff, insa jocul este solid in special in zona defensiva. Pe asta ma bazez si eu in aceasta partida, miza isi va spune cuvantul.

Pont: sub 165.5 puncte, Cota: 1.33 >> Click AICI pentru a paria!

Lasă un comentariu mai jos:


Adresa ta de email nu va fi vizibilă.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
Avatar tipster
Bilet Baschet
6 Câștigate
3 Pierdute
67% Rata de castig
214 Unitati
Rezultate:
Castigat Castigat Castigat Castigat Pierdut Castigat Pierdut Castigat Pierdut Pierdut
Vezi Ponturi

Tipsterul Lunii

Avatar Tipster
CaraCiprian
Forma: Castigat Pierdut Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Pierdut Castigat
CÂȘTIGATE
16 din 26
PROCENTAJ
62%
UNITĂȚI
+805
Vezi Ponturi

S-ar putea  te intereseze și: