Biletul zilei baschet 31.10.2020

0

31 octombrie 2020 – cota pentru biletul de azi din baschet are valoarea 2.34. Am selectat doua partide din Turcia Super Lig, cu primul meci incepand la ora 16:30.

De la un minus de -778u (la jumatatea lunii) am ajuns la un profit de +569u. Cum? Prin munca, nu “avioane” incercate zi de zi pe ideea de “recuperare”.

Incerc sa inchid proiectul cu inca un WIN dintr-un campionat extrem de imprevizibil, asta pentru ca nu avem oferta azi in baschetul european, LNB este amanat, in Italia avem un singur meci, iar in Spania doua – si alea foarte greu de prezis.

Pronosticuri baschet biletul zilei 31 octombrie 2020

Darussafaka – Bursaspor (ora 16:30)

In Volkswagen Arena din Istanbul avem o disputa extrem de atractiva intre Daka(1-4) si Bursaspor(3-2).

Am vazut la mijlocul saptamanii cum a evoluat echipa gazda in Champions League, trecand de Oostende controlat mai bine decat o arata scorul final. Ca de obicei, la “timona” au fost americanii Jarett si Andrews, ce au combinat pentru 47 de puncte si 11 recuperari. Cu o singura victorie in primele 5 partide din campionat, jucatorii gazda se vor gandi sa recupereze terenul pierdut, si au in fata adversarul potrivit.

Bursaspor trebuia sa joace si ea la mijlocul saptamanii, in Franta, meciul cu Nanterre fiind amanat datorita problemelor de efectiv ale jucatorilor din hexagon, acest virus fiind neiertator cu toata lumea. Deplasarile pentru formatia din Bursa in aceasta toamna au fost 4, doua amicale si doua oficiale. In toate partidele am vazut cel putin 164 de puncte, unul din meciurile amicale fiind chiar impotriva jucatorilor de la Istanbul, scor 86-87.

Pont: peste 161.5 puncte @1.51 >> CLICK AICI pentru a paria!

Tofas – Fenerbahce (ora 19:00)

Inchid biletul de baschet cu disputa din Bursa, acolo unde Tofas(2-3) vrea sa produca surpriza vs Fenerbahce(5-0).

Am vazut joi seara cum echipa de la Istanbul a castigat in Euroliga in deplasarea din Israel, de la Tel Aviv vs Maccabi, apararea facand un joc excelent, iar pe fast break au punctat foarte bine Vesely, Eddie, De Colo si mai ales Muhammed. Fener va fi mai obosita decat adversara de azi, insa nu cu mult, deplasarea de la Istanbul la Tel Aviv este de doar 2 ore, iar lotul lui Igor Kokoskov este unul numeros.

Tofas a jucat 4 amicale inainte sa inceapa aventura din Super Lig, pierzandu-le pe toate, adversarii fiind de calibru. Apoi a castigat doar 2 partide in cele 5 meciuri, fiind invinsa categoric in ultimele doua saptamani de doua echipe cu mult sub valoarea lui Fener: Pinar Karsiyaka si Bursaspor. Da, jucatorii gazda vor fi odihniti, si e posibil sa aiba avantaj la pauza, insa, in repriza secunda ii vad pe oaspeti controland jocul si pastrandu-si intact recordul de invincibilitate.

Pont: Fenerbahce castiga meciul @1.55 >> CLICK AICI pentru a paria!

Biletul zilei baschet 31 octombrie la Fortuna

Bz 31.10.2020

Bilet baschet

Forma Bilet baschet: Pierdut Castigat Pierdut Pierdut Pierdut Castigat Castigat Castigat Pierdut Pierdut
Bilet baschet
Castigate: 1 din 4
Unitati: -194

Cel mai bun tipster

#TipsterCastigateProcentajUnitati
1 chiriladavid25
Forma: Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat
5 din 5100%+315.00Vezi Ponturi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here