Biletul zilei baschet 02.08.2020

0

2 august 2020 – cota pentru biletul de azi este de 2.21. Am selectat doua partide din NBA, iar primul meci va incepe la ora 03:30.biletul zilei baschet 01.08.2020

Un punct, atat la lipsit la primul bilet sa bifam “verdele” la primul bilet propus, iar regretul este evident intrucat Dallas putea transa disputa chiar in timpul regulamentar. Mergem mai departe, am ochit pentru azi doua meciuri ce se anunta spectaculoase.

Ponturi pariuri pentru biletul zilei baschet 2 august 2020

Houston Rockets – Milwaukee Bucks (ora 03:30)

Pentru inceput merg la derby-ul serii intre Bucks(54-12) vs Rockets(41-24) sau “the greek freak” vs “the beard one” cum le place fanilor sa spuna.

Cerbii au castigat vineri vs Celtics, insa Giannis a beneficiat de sprijinul arbitrilor in minutele de final, cand putea foarte bine sa fie eliminat. Rockets in schimb, au revenit miraculos vs Mavs, si au castigat dramatic dupa OT un duel in care nu s-a tinut cont de aparare. Desi se pariaza pe Bucks, publicul miscand usor linia in favoarea lor, vad meciul ceva mai dificil pentru ei decat pare. Cum avem de-a face cu primele doua ofensive din liga, ma astept la un “pace” ridicat pentru ca aceasta linie ridicata sa fie depasita.

Pont: peste 234.5 puncte @1.50 >> CLICK AICI pentru a paria!

Phoenix Suns – Dallas Mavericks (ora 04:00)

Vad spectacol si la duelul dintre Suns(27-39) si Mavericks(40-28), doua din formatiile aflate in conferinta vestica, ce au obiective diferite.

Gruparea din Arizona a reusit sa se impuna vs Wizards, scor 125-112, desi liderul Devin Booker nu a facut un meci deloc bun. Asta spune multe de forta colectiva a echipei ce nu a venit aici in vacanta. Mavericks au condus multa parte din meciul cu Houston, insa defensiva a permis multe adversarilor, iar Harden (mai ales), dar si Westbrook nu i-au iertat in momentele cheie de joc. Publicul pariaza din nou pe Dallas, iar cota la victorie e in scadere, insa la cum se apara cele doua echipe, pontul inteligent merge pe over – linia fiind una de atacat.

Pont: peste 229.5 puncte @1.47 >> CLICK AICI pentru a paria!

Biletul zilei baschet 2 august la Betano

Biletu Zilei Baschet 2.08.2020

Joacă biletul zilei baschet AICI și ai bonus pana la 500 RON; afla detalii AICI

Bilet baschet

Forma Bilet baschet: Castigat Pierdut Castigat Castigat Pierdut
Bilet baschet
Castigate: 3 din 5
Unitati: +30

Cel mai bun tipster

#TipsterCastigateProcentajUnitati
1 chiriladavid25
Forma: Castigat Pierdut Pierdut Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Pierdut
7 din 978%+265.00Vezi Ponturi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here