Biletul zilei baschet 05.08.2020

0

Biletul zilei baschet 5 august 2020 – cota pentru biletul de azi este de 2.44. Am selectat doua meciuri din NBA, iar prima partida va incepe la ora 21:30.biletul zilei baschet 02.08.2020

Am pierdut ieri intr-un mod dramatic, Dallas castigand in OT vs Kings, insa Clippers au suferit un esec improbabil vs Suns, Devin Booker inscriind lovitura castigatoare “@ the buzzer”. Azi imi plac valorile prezentate de bookmakeri pe Jazz si Raptors.

Ponturi pariuri pentru biletul zilei baschet 5 august 2020

Utah Jazz – Memphis Grizzlies (ora 21:30)

Prima favorita ce-mi place in aceasta seara de NBA e la duelul dintre Jazz(42-25) si Grizzlies(32-36).

Avem doua formatii ce se intalnesc intr-un match-up aparent echilibrat. Ambele echipe au avut prestatii sunt ce ne-au obisnuit in sezon, ursii pierzand toate cele 3 meciuri din bubble cu Blazers, Spurs & Pelicans, in timp ce Jazz a castigat cu Pelicans, si apoi a suferit esecuri vs Thunder & Lakers.

In ultimul meci cu Lakers totusi, defensiva a aparut in sfarsit pentru trupa din Salt LAke City, Mitchell si Conley au avut o seara buna la aruncare, iar Gobert a inregistrat un double-double. Grizzlies sunt in pericol sa piarda ultima pozitie de playoff, insa baschetul aratat de tinerii jucatori in acest turneu nu-mi da motive sa merg pe mana lor.

Pont: Utah Jazz castiga meciul @1.66 >> CLICK AICI pentru a paria!

Orlando Magic – Toronto Raptors (ora 03:00)

Al doilea meci propus este ceva mai tarziu in noapte, unde avem un match-up atractiv intre Magic(32-36) si Raptors(48-18).

Am mers pe mana magicienilor aseara, insa am primit un mare fail, gruparea din Florida fiind depasita la toate capitolele de Indiana. Se pare ca lipsa lui Jonathan Isaac conteaza mai mult decat am crezut pentru Orlando.

Toronto a castigat in stil de mare echipa primele doua disputa vs Lakers si vs Heat, iar Lowry, VanVleet sau Gasol fac o treaba excelenta pe parchet. Raptors si Celtics vor da probabil o batalie extrem de interesanta pentru un loc in finala din Est vs Bucks, insa mai e pana atunci. Azi ne concentram pe echipa mai valoroasa si mai odihnita.

Pont: Toronto Raptors castiga meciul @1.47 >> CLICK AICI pentru a paria!

Biletul zilei baschet 5 august la Fortuna

Biletul Zilei Baschet 05.08.2020

Joacă biletul zilei baschet AICI și ai bonus pana la 500 RON; afla detalii AICI

Bilet baschet

Forma Bilet baschet: Castigat Pierdut Pierdut Pierdut Castigat Pierdut Pierdut Pierdut Pierdut Castigat
Bilet baschet
Castigate: 9 din 24
Unitati: -583

Cel mai bun tipster

#TipsterCastigateProcentajUnitati
1 Tennis.tipster.92
Forma: Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat
31 din 4176%+1157.00Vezi Ponturi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here