Bilet bonus dublu Europa League 18.07.2019 (cota 448)

0

Dupa ce saptamana trecuta la biletul Europa League cu bonus dublu (cota 715) am avut 15 din 20 castigate ne-am gandit sa propunem si pentru astazi un astfel de bilet. Avem multe meciuri astazi in preliminariile Europa League, iar la 32 dintre ele colegii mei au gasit si cate ceva bun de jucat.

Din cele 32 de pronosticuri am selectat 20, le-am mai ajustat putin (adica daca era pont 1x si sub 3.5 goluri am pus doar una dintre variante sau daca era echipa x castiga ambele reprize am pus ca da doar gol intr-una dintre reprize), ca sa nu maresc cota biletului prea mult, si am facut biletul cu bonus dublu de mai jos.

Biletul are cota 448 dar beneficiaza de multiplicatorul de cote de la Fortuna si astfel cota totala a biletului a ajuns sa fie dubla, adica 897.

Marele avantaj al bonusului dublu de la Fortuna online, comparativ cu bonusul dublu de la aceeasi agentie dar offline este ca nu exista cerinta de cota minima. Indiferent de cotele de pe biletul tau, daca ai 20 de evenimente pe bilet vei putea selecta multiplicatorul de cota x2 si astfel castigul tau va fi dublat.

Daca vrei sa joci si tu un bilet la Fortuna online cu bonus dublu trebuie sa selectezi BONUS DUBLU > Multiplicator de cote din meniul din partea stanga si apoi sa selectezi cota corespunzatoare numarului de pronosticuri de pe bilet. NU trebuie sa ai pe bilet evenimente de la Fortuna PLUS pentru a beneficia de acest multiplicator de cote.

Cel mai bun tipster

#TipsterCastigateProcentajUnitati
1 florin1981
Forma: Castigat Castigat Pierdut Pierdut Castigat Castigat Pierdut Castigat Castigat Castigat
17 din 2959%+306.00Vezi Ponturi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here