Bilet bonus dublu Fortuna ONLINE – Wimbledon turul 1

0

In caz ca nu stiati pe efortuna.ro avem bonus dublu la biletele online. In conditiile in care avem la orizont 2 zile pline la Wimbledon ne-am gandit sa va propunem un bilet cu bonus dublu la Fortuna online, bilet format din pronosticuri propuse de Bmg si Tenni.tipster.92.

Biletul are cota 612 dar beneficiaza de multiplicatorul de cote de la Fortuna si astfel cota totala a biletului a ajuns sa fie dubla, adica 1.225.

Marele avantaj al bonusului dublu de la Fortuna online, comparativ cu bonusul dublu de la aceeasi agentie dar offline este ca nu exista cerinta de cota minima. Indiferent de cotele de pe biletul tau, daca ai 20 de evenimente pe bilet vei putea selecta multiplicatorul de cota x2 si astfel castigul tau va fi dublat.

Daca vrei sa joci si tu un bilet la Fortuna online cu bonus dublu trebuie sa selectezi Multiplicator de cote din meniul din partea dreapta si apoi sa selectezi cota corespunzatoare numarului de pronosticuri de pe bilet. NU trebuie sa ai pe bilet evenimente de la Fortuna PLUS pentru a beneficia de acest multiplicator de cote.

De exemplu daca pe bilet ai 15 evenimente atunci vei selecta cota de 1.60.

Cel mai bun tipster

#TipsterCastigateProcentajUnitati
1 florin1981
Forma: Castigat Castigat Pierdut Pierdut Castigat Castigat Pierdut Castigat Castigat Castigat
17 din 2959%+306.00Vezi Ponturi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here