Bilet bonus dublu la Fortuna online – Europa League 11.07.2019 (cota 715)

0

Avem multe meciuri astazi in preliminariile Europa League, iar la 34 dintre ele colegii mei au gasit si cate ceva bun de jucat. Din acele 34 de pronosticuri am selectat 20, le-am mai ajustat putin unde a fost cazul (adica daca era pont 1x si sub 3.5 goluri am pus doar una dintre variante, ca sa nu maresc cota biletului prea mult) si am facut biletul cu bonus dublu de mai jos. 

Biletul are cota 715 dar beneficiaza de multiplicatorul de cote de la Fortuna si astfel cota totala a biletului a ajuns sa fie dubla, adica 1.430.

Marele avantaj al bonusului dublu de la Fortuna online, comparativ cu bonusul dublu de la aceeasi agentie dar offline este ca nu exista cerinta de cota minima. Indiferent de cotele de pe biletul tau, daca ai 20 de evenimente pe bilet vei putea selecta multiplicatorul de cota x2 si astfel castigul tau va fi dublat.

Daca vrei sa joci si tu un bilet la Fortuna online cu bonus dublu trebuie sa selectezi BONUS DUBLU > Multiplicator de cote din meniul din partea stanga si apoi sa selectezi cota corespunzatoare numarului de pronosticuri de pe bilet. NU trebuie sa ai pe bilet evenimente de la Fortuna PLUS pentru a beneficia de acest multiplicator de cote.

 

Plaseaza AICI bilete cu bonus dublu la Fortuna ONLINE!

Bilet bonus dublu Fortuna Europa League 11 iulie 2019

Deschide cont AICI la Fortuna – ai bonus pana la 500 RON la prima depunere!

Cel mai bun tipster

#TipsterCastigateProcentajUnitati
1 ABrt
Forma: Pierdut Castigat Castigat Castigat Pierdut Pierdut Castigat Castigat Pierdut Castigat
15 din 2268%+425.00Vezi Ponturi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here