Biletul zilei handbal 02.02.2021

0

Biletul zilei handbal 02.02.2021 – Pentru biletul zilei handbal am mizat pe doua partide, una din Romania Liga Florilor, cealalalta din Suedia Handbollsligan. Biletul zilei handbal din 02.02.2021 are o cota de 2.90 si poate fi jucat cel tarziu pana la ora 16:00.

Biletul Zilei Handbal

Ponturi pariuri pentru biletul zilei handbal 02.02.2021.

Ponturi pariuri Gloria Bistrita – Magura Cisnadiei (ora 16.00) (F)

  • Gloria Bistrita nu are tocmai inceputul sperat de sezon in Liga Florilor, dar echipa pregatita de Horatiu Pasca a scapat de meciurile grele cu primele 3 favorite la titlu.
  • In etapa a 9-a a campionatului intern, o va infrunta pe Magura Cisnadiei, o echipa cu pretentii europene, avand rezultate destul de bune pana acum.
  • Chiar daca la prima vedere cele doua adversare sunt de valori sensibil egale, sibiencele fiind chiar mai bine clasate, totusi Bistrita are un lor mult mai bine echilibrat valoric.
  • Horatiu Pasca are o banca mult mai lunga, cu solutii de rezerva pe fiecare post, aici va fi facuta diferenta la finalul infruntarii.
  • Pont: victorie Gloria Bistrita @ 1.45>> CLICK AICI pentru a paria!

Ponturi pariuri Malmo – Onnereds (ora 20.00)

  • Malmo a pierdut ultimul joc chiar pe teren propriu, Alingsas a reusit sa se impuna in fata sa scor 28-23.
  • Liderul campionatului suedez a suferit astfel primul esec dupa o serie de 14 jocuri, interval in care a obtinut 13 victorii si o singura remiza.
  • Gazdele acestei infruntari si-au adjudecat victoria in 5 din cele 6 jocuri directe cu Onnereds, tinand cont de forma sa si a adversarei sale, care a pierdut care a pierdut 5 din ultimele 6 deplasari, il va bifa pe al 6-lea.
  • Ma astept de asemenea la o rabufnire de orgoliu a baietilor pregatiti de Stian Tonnesen, au pierdut un meci important in Baltiska hallen, au nevoie de un succes consistent pentru a demonstra ca a fost un simplu accident cu Alingsas.

Biletul zilei handbal 02.02.2021 la Superbet.

Biletul Zilei Handbal 12.01.2021

Pariaza biletul AICI – Primesti bonus 500 lei!

Bilet handbal

Forma Bilet Handbal: Pierdut Pierdut Pierdut Pierdut Pierdut Pierdut Pierdut Pierdut Pierdut Pierdut
Bilet handbal
Castigate: 0 din 0
Unitati: 0

Cel mai bun tipster

#TipsterCastigateProcentajUnitati
1 Tennis.tipster.92
Forma: Castigat Pierdut Castigat Pierdut Castigat Castigat Pierdut Castigat Castigat Castigat
4 din 667%+63.00Vezi Ponturi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here