Biletul zilei handbal 03.04.2024

Scris de AlexAS703/04/2024
Bilet Handbal
Forma:
Castigat Pierdut Castigat Castigat Castigat
Kielce – GOG
Montpellier – RK Zagreb
Bilanț: 6 Câștigate *luna in curs
COTA
3

Pentru aceasta zi, am ales doua evenimente din cadrul ligii campionilor de handbal masculin, cota totala fiind 3.

Ponturi Pariuri Kielce - GOG (19:45)

 • Meciul dintre Kielce și GOG este parte din etapa retur a optimilor de finală ale Ligii Campionilor la handbal masculin și va avea loc în Polonia astazi de la ora 19:45.
 • Situația pare a fi în favoarea clară a echipei Kielce, după ce au obținut o victorie confortabilă în tur cu opt goluri diferență.
 • Deși au trecut prin dificultăți financiare și au avut numeroase accidentări ale jucătorilor importanți, Kielce a reușit să se claseze pe locul 4 în grupa A în actuala stagiune a Ligii Campionilor.
 • În schimb, GOG se află pe locul 3 în campionatul intern și își bazează speranțele pe jucătorii cheie precum Emil Madsen, care este cel mai bun marcator al competiției în acest sezon.
 • Cu toate acestea, șansele ca GOG să se califice mai departe sunt reduse, iar acest meci ar putea fi ultimul pentru Madsen la echipă înainte de transferul său în Germania la THW Kiel.
 • În turul precedent, Kielce a dominat categoric, iar GOG speră să iasă cu capul sus din competiție, deși o înfrângere la opt goluri acasă pare puțin probabilă. În ciuda acestui fapt, echipele și suporterii se așteaptă la un meci intens și captivant.

Pont: Handicap GOG +7.5 , Cota: 1.62>> Click AICI pentru a paria!

Ponturi Pariuri Montpellier - RK Zagreb (21:45)

 • Astăzi are loc returul partidei Montpellier - HC Zagreb în play-off-ul Ligii Campionilor la handbal masculin, de la 21:45.
 • Montpellier pornește cu prima șansă la calificare, dar trebuie să-și îmbunătățească jocul după rezultatul din manșa tur.
 • Montpellier s-a descurcat mai bine pe teren propriu în atac, înregistrând o medie cu 3.5 goluri mai mare pe meci comparativ cu meciurile din deplasare.
 • Montpellier are o medie în general de peste 60 goluri pe meci, 11 din ultimele 13 meciuri pe teren propriu fiind chiar cu o medie mai mare de 60 de goluri.
 • HC Zagreb, în schimb, este mulțumită de rezultatul din tur, având în vedere că au reușit să revină în ultimele minute.
 • Ei se bazează pe defensivă și trebuie să compenseze cu jocul lor de apărare, având în vedere că au avut unul dintre cele mai lente jocuri din competiție în acest sezon.
 •  Dacă pe teren propriu bariera de goluri este de multe ori mică, în deplasare Zagreb încasează ceva mai multe goluri astfel ca în ultimele 6 partide disputate în deplasare, media a fost de minim 54 de goluri marcate.
 • Deși au avut unele victorii în deplasare, precum împotriva Eurofarm și Kolstad, Zagreb nu a mai câștigat un tur eliminatoriu de opt ani. În ciuda acestor provocări, Montpellier conduce în întâlnirile directe oficiale cu 5-2.

Pont: Peste 53.5 goluri , Cota: 1.85 >> Click AICI pentru a paria!

Bilet Handbal
Simplu Sistem
Evenimente: 2 Cota
Kielce - GOG
Handicap GOG +7.5
1.62
Montpellier - RK Zagreb
Peste 53.5 goluri
1.85
Cotă totală: 3
Miza: 50 100 200 RON
100

Lasă un comentariu mai jos:


Adresa ta de email nu va fi vizibilă.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
Avatar tipster
Bilet Handbal
6 Câștigate
5 Pierdute
55% Rata de castig
810 Unitati
Rezultate:
Castigat Pierdut Castigat Castigat Castigat Pierdut Pierdut Pierdut Castigat Castigat
Vezi Ponturi

Tipsterul Lunii

Avatar Tipster
CaraCiprian
Forma: Pierdut Pierdut Pierdut Castigat Pierdut Pierdut Castigat Castigat Castigat Pierdut
CÂȘTIGATE
21 din 39
PROCENTAJ
54%
UNITĂȚI
+644
Vezi Ponturi

S-ar putea  te intereseze și: