Biletul zilei handbal 04.03.2021

Scris de Florin198104/03/2021
Bilet Handbal
Forma:
Castigat Pierdut Pierdut Pierdut Pierdut
Bilanț: 8 Câștigate *luna in curs
COTA
3.29

Biletul zilei handbal 04.03.2021 – Pentru biletul zilei handbal am mizat pe doua partide, ambele din Germania Bundesliga masculin. Biletul zilei handbal din 04.03.2021 are o cota de 3.29 si poate fi jucat cel tarziu pana la ora 20:00.

Ponturi pariuri pentru biletul zilei handbal 04.03.2021.

Ponturi pariuri Leipzig – Essen (ora 20.00)

  • Leipzig este intr-o usoara scadere de turatie cu 3 infrangeri in ultimele 5 jocuri, daca cea in fata lui Flensburg de acasa este oarecum scuzabila, in deplasarile de la Melsungen si Minden putea obtine ceva mai mult.
  • In aceste conditii duelul din aceasta seara cu Essen, penultima clasata cu doar 7 puncte devine unul deosebit de important, fara un succes ii va fi greu sa revina in plutonul fruntas.
  • Nu ar trebui insa sa fie deloc greu pentru elevii lui Andre Haber sa castige la pas partida, oaspetii au 8 infrangeri in 9 deplasari, in schimb Leipzig nu a pierdut decat doua infruntari pe teren propriu.
  • Formatia gazda va trebui sa inceapa totusi in forta, pentru a nu oferi nicio speranta adversarei sale, handbalul german este unul destul de imprevizibil si orice meci trebuie tratat inca de la inceput cu maxima seriozitate.
  • Pont: Leipzig conduce la pauza si castiga partida @ 1.36 >> CLICK AICI pentru a paria!

Ponturi pariuri Ludwigshafen – Wetzlar (ora 20.00)

  • Wetzlar a remizat in ultimul meci de campionat pe teren propriu cu Erlangen, insa a platit tribut unui start deosebit de slab, la pauza fiind condusa cu 5 goluri.
  • Gazdele se afla pe locul 18 din 20 de echipe participante, avand un singur punct avans fata de ultimele doua clasate Essen si Coburg 2000, cu 3 puncte de recuperat pentru a parasi zona rosie.
  • Ludwigshafen nu poate fi considerata o forta pe teren propriu a reusit sa castige un singur joc din cele 8 disputate, 6 infrangeri si o remiza fiind celelalte rezultate obtinute.
  • Este mai mult decat asteptata o victorie a oaspetilor, care au un lot mult mai bine echilibrat valoric si mai omogen, cu o forta de atac net superioara celei a adversarei sale, dar in acelasi timp mizez si pe multe goluri marcate.
  • Precedentele 6 meciuri din deplasare ale celor de la Wetzlar au adus minim 55 de goluri, in timp ce la gazde au fost peste 50 de reusite in 5 din ultimele 6 partide de acasa.
  • Pont: victorie Wetzlar & peste 50.5 goluri @ 2.42>> CLICK AICI pentru a paria!

Lasă un comentariu mai jos:


Adresa ta de email nu va fi vizibilă.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
Avatar tipster
Bilet Handbal
8 Câștigate
14 Pierdute
36% Rata de castig
42 Unitati
Rezultate:
Castigat Pierdut Pierdut Pierdut Pierdut Pierdut Castigat Castigat Pierdut Pierdut
Vezi Ponturi

Tipsterul Lunii

Avatar Tipster
Wade
Forma: Castigat Castigat Castigat Pierdut Castigat Pierdut Castigat Castigat Pierdut Pierdut
CÂȘTIGATE
25 din 37
PROCENTAJ
68%
UNITĂȚI
+1051
Vezi Ponturi

S-ar putea  te intereseze și: