Biletul zilei handbal 04.04.2024

Scris de AlexAS704/04/2024
Bilet Handbal
Forma:
Castigat Pierdut Castigat Castigat Castigat
Telekom Veszprem – Szeged
Goppingen – Fuchse Berlin
Bosnia & Herzegovina – Romania
Bilanț: 6 Câștigate *luna in curs
COTA
4.14

Pentru biletul zilei de astazi am ales trei evenimente, fiecare din câte o competiție, cota totala pentru acest bilet fiind 4,14 .

Ponturi Pariuri Telekom Veszprem - Szeged (19:45)

 • Campioana absolută a Ungariei primește vizita conaționalei  Szeged în returul optimilor de finală a ligii campionilor, astazi de la 19:45.
 • Telekom Veszprem, având un lot mai valoros, a obținut o victorie clară în prima manșă împotriva lui Pick Szeged, scor 30-37 pe terenul advers.Veszprem a ocupat locul al treilea în grupa din Liga Campionilor, având un tur suplimentar pentru a accede în sferturile de finală.
 • Pick Szeged se află pe locul secund în campionatul maghiar, la 6 puncte distanță de Veszprem.
 • În meciurile directe dintre cele două echipe, Veszprem a câștigat ultimele trei întâlniri, inclusiv cel mai recent duel cu scorul de 30-37.
 • Astfel, Pick Szeged va încerca să revină din handicapul de 7 goluri pe terenul lui Veszprem, însă acest lucru se anunță a fi o provocare dificilă având în vedere forța pe care o dețin gazdele, iar faptul ca vor juca pe teren propriu le va complica rău rezultatul.

Pont: Handicap Veszprem -4.5, Cota: 1.57>> Click AICI pentru a paria!

Ponturi Pariuri Goppingen - Fuchse Berlin (20:00)

 • Goppingen primește vizita actualului lider al campionatului din Bundesliga, Fuchse, în cadrul etapei cu numărul 28, astazi de la ora 20:00.
 • Goppingen se află pe locul 12, cu 21 de puncte, 16 din acestea au fost obținute pe teren propriu.
 • Fuchse se afla pe locul întâi cu 46 de puncte, având două înfrângeri în 13 meciuri în deplasare contra lui Magdeburg și Kiel, cele mai redutabile echipe ale campionatului german.
 • Gazdele se afla într-o scădere drastică de forma, aceștia au doar două victorii în ultimele 9 partide disputate, 1 egal și 6 înfrângeri.
 • Fuchse vine după o calificare în sferturile ligii Europei, competiție a cărei este deținătoare de trofeu a sezonului trecut și are un moral și o formă de joc foarte bună.
 • Pentru partida de astazi, o sa mizez pe o victorie categorica a celor de la Fuchse, avand in vedere forma și moralul de joc.

Pont: Handicap Fuchse Berlin -1.5, Cota: 1.60>> Click AICI pentru a paria!

Ponturi Pariuri Bosnia - România (21:00)

 • România își continuă parcursul în grupa de calificare la Campionatul European 2024 de handbal feminin, jucând în deplasare la Cazin (Bosnia) împotriva naționalei gazdă, astazi de la ora 21:00.
 • Bosnia, deși a avut performanțe notabile în handbalul masculin, nu s-a calificat la turneele finale în handbalul feminin de aproximativ un deceniu.
 • Echipa bosniacă a pierdut toate cele patru jocuri din grupa de calificare până acum la diferente mari spre foarte mari.
 • În contrast, România este deja calificată la Campionatul European și și-a asigurat locul 1 în grupă, după victoriile împotriva Croației.
 • Echipa României este într-o perioadă de reconstrucție, cu mai multe jucătoare de bază care nu sunt prezente în lot, iar meciurile contra Croației s-au desfășurat fără acestea.
 • Chiar dacă România face deplasarea fără o mare parte din lotul bun, diferența între cele două echipe rămâne una foarte mare, însă cred ca nu va suferi o infrangere la fel de zdrobitoare ca în partida din tur.

Pont: Handicap Bosnia -18.5 , Cota: 1.65>> Click AICI pentru a paria!

Bilet Handbal
Simplu Sistem
Evenimente: 3 Cota
Telekom Veszprem - Szeged
Handicap Veszprem -4.5
1.57
Goppingen - Fuchse Berlin
Handicap Fuchse -1.5
1.60
Bosnia & Herzegovina - Romania
Handicap România -18.5
1.65
Cotă totală: 4.14
Miza: 50 100 200 RON
100

Lasă un comentariu mai jos:


Adresa ta de email nu va fi vizibilă.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
Avatar tipster
Bilet Handbal
6 Câștigate
5 Pierdute
55% Rata de castig
810 Unitati
Rezultate:
Castigat Pierdut Castigat Castigat Castigat Pierdut Pierdut Pierdut Castigat Castigat
Vezi Ponturi

Tipsterul Lunii

Avatar Tipster
CaraCiprian
Forma: Pierdut Pierdut Pierdut Castigat Pierdut Pierdut Castigat Castigat Castigat Pierdut
CÂȘTIGATE
21 din 39
PROCENTAJ
54%
UNITĂȚI
+644
Vezi Ponturi

S-ar putea  te intereseze și: