Biletul zilei handbal 06.04.2021

Scris de Florin198106/04/2021
Bilet Handbal
Forma:
Pierdut Pierdut Pierdut Pierdut Pierdut
Bilanț: 7 Câștigate *luna in curs
COTA
3.5

Biletul zilei handbal 06.04.2021 – Pentru biletul zilei handbal am mizat pe doua partide, una din Romania Liga Zimbrilor, cealalalta din Franta Lidl Starligue. Biletul zilei handbal din 06.04.2021 are o cota de 3.50 si poate fi jucat cel tarziu pana la ora 15:45.

Ponturi pariuri pentru biletul zilei handbal 06.04.2021.

Ponturi pariuri Pays d'Aix – Montpellier (ora 21.30)

  • Gazdele au avut un inceput excelent de campionat si sa parea ca trupa pregatita de fostul capitan al nationalei Frantei, Jerrome Fernandez, are puterea de a lupta pentru podium, insa rezultatele din ultimele 5 jocuri sunt destul de slabute, o singura victorie, doua esecuri si tot atatea remize.
  • Adversara lui Pays de azi este nimeni alta decat Montpellier, una din primele 3 echipe ca si valoare din Lidl Starligue, competitie in care vine dupa numai putin de 8 victorii consecutive, tinta sa fiind locul secund ce ii poate aduce o participare in Champions League.
  • Tinand cont de configuratia clasamentului oaspetii ar trebui sa porneasca cu sansa a doua, insa forma de moment si valoarea net superioara a celor de la Montpellier ma fac sa mizez pe un succes al acestora.
  • Pont: victorie Montpellier @ 1.75 >> CLICK AICI pentru a paria!

Ponturi pariuri Steaua Bucuresti – CSM Botosani (ora 15.45)

  • CSM Botosani are un singur punct castigat in 18 partide, insa a si pierdut multe jocuri la masa verde din cauza infectarilor cu noul coronavirus in randurile jucatorilor, sai, totusi un singur punct este mult prea putin.
  • Echipa pregatita de Florin Ciubotariu a avut totusi evolutii spectaculoase in acest an, oferind partide cu destul de multe goluri marcate, ii place sa atace in permanenta poarta adversa, 304 goluri marcate in 12 meciuri disputate efectiv pe teren nu este o cifra rea pentru Liga Zimbrilor.
  • Steaua este insa un adversar greu de depasit pentru echipa din nordul Moldovei, militarii au un lot omogen cu multi internationali in componenta, iar faptul ca lupta pentru un loc in play-off le ofera o motivatie suplimentara jucatorilor sai.
  • Pont: victorie Steaua Bucuresti & peste 54.5 goluri @ 2.00 >> CLICK AICI pentru a paria!

Lasă un comentariu mai jos:


Adresa ta de email nu va fi vizibilă.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
Avatar tipster
Bilet Handbal
7 Câștigate
14 Pierdute
33% Rata de castig
-191 Unitati
Rezultate:
Pierdut Pierdut Pierdut Pierdut Pierdut Castigat Castigat Pierdut Pierdut Castigat
Vezi Ponturi

Tipsterul Lunii

Avatar Tipster
Wade
Forma: Castigat Castigat Castigat Pierdut Castigat Pierdut Castigat Castigat Pierdut Pierdut
CÂȘTIGATE
25 din 37
PROCENTAJ
68%
UNITĂȚI
+1051
Vezi Ponturi

S-ar putea  te intereseze și: