Biletul zilei Handbal 08.06.2021

0

Biletul zilei din Handbal 08.06.2021 – Pentru ziua de marți, mizăm pe 2 partide care pot decide în mare măsură titlul în două dintre cele mai puternice campionate din Europa, Germania și Danemarca.

Ponturi pariuri handbal 08.06.2021

Ponturi pariuri pentru Magdeburg – Kiel (21.30)

  • Magdeburg este echipa care poate arbitra lupta pentru titlu în Bundesliga, după ce a întâlnit Flensburg (locul 2) acum 4 zile, urmând să întâlnească astăzi pe Kiel, cea mai bine clasată echipă în lupta pentru trofeu.
  • Kiel este încă deținătoarea trofeului Champions League, însă în acest sezon nu a mai reușit același parcurs impresionant, după eliminarea rușinoasă din semifinalele cupei, singurul obiectiv rămânând titlul în Bundesliga.
  • Așa cum spuneam și în articolul precedent în care am vorbit de Magdeburg, după ce a reușit să câștige Cupa EHF, ocupanta locului 3 nu mai are niciun obiectiv palpabil, distanța față de primele 2 clasate fiind de 15 puncte.
  • Kiel nu are voie să se împiedice la Magdeburg, orice alt rezultat în afara unei victorii, fiind aproape sinonim cu pierderea titlului de campioană.
  • Mizez pe echipa mai valoroasă și pentru care meciul are o miză reală.

Pont: victorie Kiel @ 1.62 Betano

Ponturi pariuri pentru Silkeborg – Aalborg (21.00)

  • Campionatul în Danemarca se poate încheia astăzi în cazul în care Aalborg va reuși să câștige pe terenul celor de la Bjerringbro/Silkeborg.
  • Aalborg are un sezon fantastic și a reușit să se califice în semifinala Champions League unde va intalni PSG, sa fie la doar un meci de câștigarea titlului și să fie calificată în semifinalele cupei.
  • Cu suedezii Sandell si Claar într-o formă de excepție, Aalborg pare favorită aici și are șanse bune să încheie finala.
  • Silkeborg joacă bine acasă, dar nu cred că poate rezista în fața unei echipe care a eliminat Porto, Flensburg și care an de an joacă la cel mai înalt nivel în Champions League.

Pont: victorie Aalborg @1.57 Betano

Bilet handbal

Forma Bilet Handbal: Pierdut Pierdut Pierdut Pierdut Pierdut Pierdut Pierdut Pierdut Castigat Pierdut
Bilet handbal
Alexrizea
Castigate: 1 din 9
Unitati: -626

Cel mai bun tipster

# Tipster Castigate Procentaj Unitati
1
adrian1981
adrian1981
Forma: Castigat Castigat Castigat Castigat Pierdut Pierdut Pierdut Castigat Pierdut Castigat
46 din 73 63% +850.00 Vezi Ponturi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here