Biletul zilei handbal 09.04.2021

Scris de Florin198109/04/2021
Bilet Handbal
Forma:
Castigat Pierdut Pierdut Pierdut Pierdut
Bilanț: 8 Câștigate *luna in curs
COTA
2.53

Biletul zilei handbal 09.04.2021 – Pentru biletul zilei handbal am mizat pe trei partide, cate una din Franta Lidl Starligue, Romania Liga Zimbrilor, respectiv Germania Bundesliga 2. Biletul zilei handbal din 09.04.2021 are o cota de 2.53 si poate fi jucat cel tarziu pana la ora 15:50.

Ponturi pariuri pentru biletul zilei handbal 09.04.2021.

Ponturi pariuri Potaissa Turda – Buzau (ora 15.50)

  • Ardelenii fac un nou sezon foarte bun in Liga Zimbrilor si ocupa dupa 21 de runde locul secund dupa Dinamo Bucuresti, insa daca la prima pozitie sansele sunt practic imposibile, actulaul loc le este amenintat serios de cei de la Dobrogea Sud.
  • Azi elevii lui Horatiu Gal dau piept cu Buzaul, o echipa incomoda, artagoasa, care la randul sau lupta pentru participarea in play-off, sunt asadar premisele unei infruntari aprig disputate.
  • Potaissa porneste insa clar cu prima sansa, doar doua echipe au reusit sa o invinga in actualul sezon de Liga Zimbrilor, Steaua Bucuresti si Dinamo, ambele insa in debutul competitiei.
  • Superioritatea ardelenilor este reliefata si de bilantul celor 5 intalniri directe, reusind sa se impuna de fiecare data.
  • Pont: victorie Potaissa Turda handicap 1.5 goluri @ 1.50 >> CLICK AICI pentru a paria!

Ponturi pariuri USAM Nimes – Pays d'Aix (ora 21.00)

  • Oaspetii sunt in cadere libera, vin dupa 3 infrangeri consecutive, iar in runda 1 22-a vor infrunta un adversar in fata caruia au pierdut ultimele doua partide directe din deplasare.
  • USAM in schimb este pe cai mari, cele doua victorii la rand bifate pe terenul celor de la Dunkerque, respectiv Limoges o readuce cu sanse de a prinde un loc de Cupa EHF, dar acest obiectiv va fi mult mai aproape dupa un succes azi.
  • Elevii lui Frank Maurice au parasit cupele europene si acum se pot concentra doar pe competitia interna, pana saptamana trecuta divizandu-si resursele intre cele doua intreceri.
  • Mizez pe forma gazdelor, elevii lui Jerome Fernandez au moralul la pamant dupa cele 3 esecuri consecutive, nu cred ca se vor redresa in fata unui adversar extrem de valoros si care traverseaza o perioada destul de buna.
  • Pont: Victorie USAM Nimes @ 1.42 >> CLICK AICI pentru a paria!

Ponturi pariuri Furstenfeldbruck – Hamburg (ora 20.30)

  • Oaspetii lupta din greu sa revina pe prima scena a handbalului german, insa esecul neasteptat de pe teren propriu din urma cu doua runde in fata celor de la Groswallstadt a complicat serios lupta pentru primele doua locuri.
  • Astfel Hamburg este nevoita sa castige tot pana la finalul sezonului, Lubbecke are doar 3 puncte in minus, in plus este si meciul direct care va avea loc pe terenul acesteia, in aceste conditii singura optiune azi contra lui Furstenfeldbruck este victoria.
  • Sarcina echipei vizitatoare nu ar trebui sa fie una foarte dificila dat fiind faptul ca se vor infrunta prima clasata cu lanterna rosie, intre cele doua combatante fiind o diferenta de 28 de puncte.
  • Pont: victorie Hamburg @ 1.19 >> CLICK AICI pentru a paria!

Lasă un comentariu mai jos:


Adresa ta de email nu va fi vizibilă.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
Avatar tipster
Bilet Handbal
8 Câștigate
14 Pierdute
36% Rata de castig
42 Unitati
Rezultate:
Castigat Pierdut Pierdut Pierdut Pierdut Pierdut Castigat Castigat Pierdut Pierdut
Vezi Ponturi

Tipsterul Lunii

Avatar Tipster
Wade
Forma: Castigat Castigat Castigat Pierdut Castigat Pierdut Castigat Castigat Pierdut Pierdut
CÂȘTIGATE
25 din 37
PROCENTAJ
68%
UNITĂȚI
+1051
Vezi Ponturi

S-ar putea  te intereseze și: