Biletul zilei handbal 11.01.2021

0

Biletul zilei handbal 11.01.2021 – Pentru biletul zilei handbal am mizat pe douapartide, cate una din Danemarca Bambusa Kvindeligaen si Suedia SHE Women. Biletul zilei handbal din 11.01.2021 are o cota de 2.41 si poate fi jucat cel tarziu pana la ora 20:00.

Ponturi pariuri pentru biletul zilei handbal 11.01.2021.

Ponturi pariuri Viborg – Nykobing (ora 21.00) (F)

  • Viborg a pierdut avansul avut in campionatul danez de handbal feminin fiind egalata la puncte de Esbjerg si Odense, iar in aceasta seara o asteapta un meci destul de dificil pe teren propriu cu Nykobing.
  • Se vor infrunta doua dintre cele mai eficiente ofensive, gazdele sunt primele in acest top, iar formatia oaspete este pe locul 3, motive suficiente asadar de a avea parte de un joc spectaculos.
  • Echipa pregatita de Jakob Verstergaard are in schimb o defensiva foarte sigura, nu acelasi lucru se poate spune despre Nykobing, care nu pune accent pe faza de aparare, atacul fiind singura sa optiune.
  • Viborg a marcat in cele 8 meciuri de acasa ale acestui sezon in medie peste 30 de goluri, nu vad de ce nu ar reusi si in fata unui adversar care nu se apara deloc bine.
  • Pont: Viborg inscrie peste 30.5 goluri @ 2.12>> CLICK AICI pentru a paria!

Ponturi pariuri Skara – Skovde (ora 20.00) (F)

  • Skara are posibilitatea de a trece pe locul 3 in Suedia SHE daca va trece Skovde pe teren propriu, ceea ce nu ar trebui sa fie foarte dificil date fiind pozitiile ocupate de cele doua echipe inaintea acestui joc.
  • Formatia vizitatoare este penultima cu doar 4 puncte, iar in prezent traverseza o perioada de forma foarte slaba a pierdut ultimele 7 partide.
  • Mizez pe un succes al gazdelor, practica un handbal mult mai bun decat cel al adversarei au o ofensiva eficienta, iar moralul jucatoarelor este foarte bun, pe teren propriu nu au pierdut decat cu primele doua clasate, Skuru si H 65 Hoor.
  • Pont: victorie Skara @ 1.14>> CLICK AICI pentru a paria!

Bilet handbal

Forma Bilet Handbal: Pierdut Castigat Castigat Pierdut Pierdut Castigat Pierdut Castigat Castigat Castigat
Bilet handbal
Castigate: 9 din 18
Unitati: +700

Cel mai bun tipster

# Tipster Castigate Procentaj Unitati
1
adrian1981
Forma: Castigat Castigat Pierdut Castigat Pierdut Castigat Castigat Castigat Pierdut Castigat
53 din 82 65% +1040.00 Vezi Ponturi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here