Biletul zilei handbal 11.02.2021

0

Biletul zilei handbal 11.02.2021 – Pentru biletul zilei handbal am mizat pe doua partide, ambele din cadrul grupelor Champions League, unde se vor desfasura intalniri extrem de interesante. Biletul zilei handbal din 11.02.2021 are o cota de 3.08 si poate fi jucat cel tarziu pana la ora 19:45.

Ponturi pariuri pentru biletul zilei handbal 11.02.2021.

Ponturi pariuri Meshkov Brest – Vive Kielce (ora 19.45)

 • Vive Kielce isi imparte prima pozitie in Grupa A Champions League cu Flensburg, cele doua formatii fiind la egalitate de puncte, 15, dupa 9 partide.
 • Azi campioana Poloniei va merge in Belarus pentru meciul cu Meshkov Brest, a 3-a clasata, insa gazdele vin dupa 3 infrangeri consecutive in aceasta competitie.
 • Miza pentru prima pozitie este una destul de importanta, aduce un adversar mult mai facil in sferturile de finala, iar polonezii cunosc importanta acestui fapt, o dubla cu o echipa redutabila poate periclita prezenta in Final Four.
 • Ma astept la un succes al oaspetilor, in ciuda faptului ca Meshkov a facut partide bune acasa, nu are forta de a lupta de la egal la egal cu un colos al handbalului masculin.
 • Dar tinand cont de faptul ca bielorusii au avut o saptamana la dispozitie pentru refacere, fata de doar doua zile ale polonezilor, Vive Kielce nu va face golaveraj in Belarus.
 • Pont: victorie Vive Kielce interval 1-5 goluri @ 2.25 >> CLICK AICI pentru a paria!

Ponturi pariuri Pick Szeged – Porto (ora 19.45)

 • Maghiarii platesc tribut problemelor generate de Covid 19 si se afla doar pe locul 6 in grupa, dar au si cele mai putin partide disputate, 7.
 • Victoria este cuvantul de ordine al gazdelor azi contra celor de la Porto, un esec sau chiar remiza, ii lasa pe actuala pozitie, care nu doar le va aduce un advesar redutabil in optimi, dar prin jocul rezultatelor pune in pericol calificarea.
 • Lusitanii au 3 esecuri si o remiza pe teren strain in actuala editie de Champions League, in timp ce maghiarii au pierdut un singur meci din cele 3 jucate acasa, dar atunci au avut-o drept adversara pe PSG.
 • Oaspetii au avut o intalnire epuizanta in urma cu doar doua zile pe terenul lui Nantes, Szeged are 5 zile in plus de refacere, ultimul meci l-a disputat pe 6 februarie.
 • Pont: victorie Pick Szeged @ 1.37 >> CLICK AICI pentru a paria!

Bilet handbal

Forma Bilet Handbal: Pierdut Pierdut Pierdut Pierdut Pierdut Pierdut Pierdut Pierdut Castigat Pierdut
Bilet handbal
Alexrizea
Castigate: 1 din 9
Unitati: -626

Cel mai bun tipster

# Tipster Castigate Procentaj Unitati
1
adrian1981
adrian1981
Forma: Castigat Castigat Castigat Castigat Pierdut Pierdut Pierdut Castigat Pierdut Castigat
46 din 73 63% +850.00 Vezi Ponturi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here