Biletul zilei handbal 13.01.2021

0

Biletul zilei handbal 13.01.2021 – Pentru biletul zilei handbal am mizat pe doua partide, una din Ungaria NB I Women, cealalalta din Norvegia REMA-1000 Ligaen Women. Biletul zilei handbal din 13.01.2021 are o cota de 3.38 si poate fi jucat cel tarziu pana la ora 17:00.

Ponturi pariuri pentru biletul zilei handbal 13.01.2021.

Ponturi pariuri Ferencvaros – Szombathelyi  (ora 17.00) (F)

  • Ferencvaros are serios de recuperat in intrecerea interna unde este doar pe locul 3, dupa Siofok si Gyor, insa echipa pregatita de Gabor Elek are si partide in minus disputate fata de prima clasata.
  • Adversara sa de azi, Szombathely, este a 12-a in clasament cu doar 4 puncte, avand cea mai slaba defensiva din NB I Women.
  • Este binecunoscut apetitul ofensiv al gazdelor acestei intalniri, Gabor Elek fiind un adept al jocului bazat pe atac, drept dovada echipa sa are o medie de 34 goluri marcate.
  • Nu cred ca ii va fi foarte dificil sa depaseasca aceasta cifra dat fiind faptul ca acum va infrunta cea mai slaba defensiva a campionatului maghiar.
  • Pont: Ferencvaros inscrie peste 34.5 goluri @ 1.78 >> CLICK AICI pentru a paria!

Ponturi pariuri Fredrikstad – Storhamar (ora 19.30) (F)

  • Storhamar a condus marea majoritate a timpului in partida din grupele Cupei EHF cu Baia Mare, insa nu a putut mentine ritmul si a pierdut pe final meciul.
  • Echipa pregatita de Kenneth Gabrielsen a facut insa o mare risipa de energie, iar sambata in cadrul aceleiasi competitii o asteapta un nou joc extrem de dificil acasa in compania celor de la Astrahanocka.
  • Pana la acel duel, azi va da piept in campionatul intern cu Fredrikstad, o echipa destul de buna, care se apara organizat, avand a 4-a defensiva a competitiei norvegiene.
  • Cu fortele divizate intre cele doua intreceri, Storhamar are nevoie de energie, chiar daca va castiga azi, nu cred ca o va face la un scor fluviu, lotul sau nu este unul chiar atat de numeros si echilibrat valoric.
  • Pont: Storhamar inscrie sub 30.5 goluri @ 1.90>> CLICK AICI pentru a paria!

Bilet handbal

Forma Bilet Handbal: Pierdut Castigat Pierdut Castigat Castigat Castigat Pierdut Pierdut Pierdut Pierdut
Bilet handbal
Castigate: 7 din 14
Unitati: +529

Cel mai bun tipster

# Tipster Castigate Procentaj Unitati
1
adrian1981
Forma: Castigat Pierdut Pierdut Castigat Castigat Pierdut Castigat Castigat Castigat Castigat
46 din 69 67% +1106.00 Vezi Ponturi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here