Biletul zilei handbal 15.04.2021

Scris de Florin198115/04/2021
Bilet Handbal
Forma:
Pierdut Castigat Pierdut Castigat Pierdut
Bilanț: 5 Câștigate *luna in curs
COTA
3.03

Biletul zilei handbal 15.04.2021 – Pentru biletul zilei handbal am mizat pe doua partide, ambele din Germania Bundesliga masculin. Biletul zilei handbal din 15.04.2021 are o cota de 3.03 si poate fi jucat cel tarziu pana la ora 20:00.

Ponturi pariuri pentru biletul zilei handbal 15.04.2021.

Ponturi pariuri Flensburg – Essen (ora 20.00)

  • Gazdele se zbat in subsolul clasamentului, ocupa locul 18 din totalul de 20 de echipe participante, iar azi vor avea de infruntat liderul la zi al campionatului german, echipa care a pierdut o singura partida in actualul sezon de Bundesliga.
  • In aceste conditii nu este greu de intuit care echipa isi va adjudeca la final victoria data fiind diferenta clara de valoare, reliefata nu doar de pozitionarea in clasament, dar si de numele jucatorilor care alcatuiesc cele doua formatii.
  • Totusi Essen a demonstrat in ultima perioada sub conducerea lui Naji Jamal un reviniment, in special pe faza de atac, reusind cel putin pe teren propriu sa inscrie destul de multe goluri in fata unor adversare destul de bune, sunt sanse sa treaca si acum de un minim 26 de goluri.
  • Flensburg isi va face norma sa de reusite, minim 31-32, mai ales ca va avea in fata o echipa destul de slab organizata defensiv, se va impune la final fara emotii, insa mizez si pe un numar mare de goluri marcate.
  • Pont: victorie Flensburg & peste 58.5 goluri marcate @ 2.02 >> CLICK AICI pentru a paria!

Ponturi pariuri Leipzig – Ballingenz (ora 20.00)

  • Un meci echilibrat, Leipzig a pierdut contactul cu plutonul fruntas, aceasta este practic ultima sa sansa de a reveni in lupta pentru cupele europene, obiectiv destul de dificil, dar nu imposibil.
  • De cealalalta parte, Ballingen, in urma ultimelor rezultate destul de slabute, simte respiratia zonei retrogradabile in ceafa si are mare nevoie de un succes, care pentru moment ar indeparta-o de acele pozitii.
  • Miza exista asadar pentru ambele echipe, insa asta nu insemana ca va lipsi spectacolul, ambele echipe incaseaza destul de multe goluri, dar reusesc sa si puncteze destul de lejer mai ales atunci cand infrunta formatii de valoare apropiata.
  • Pont: Total goluri marcate peste 52.5 @ 1.50 >> CLICK AICI pentru a paria!

Lasă un comentariu mai jos:


Adresa ta de email nu va fi vizibilă.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
Avatar tipster
Bilet Handbal
5 Câștigate
8 Pierdute
39% Rata de castig
110 Unitati
Rezultate:
Pierdut Castigat Pierdut Castigat Pierdut Pierdut Pierdut Castigat Pierdut Pierdut
Vezi Ponturi

Tipsterul Lunii

Avatar Tipster
Wade
Forma: Castigat Pierdut Castigat Pierdut Castigat Castigat Pierdut Castigat Pierdut Castigat
CÂȘTIGATE
18 din 26
PROCENTAJ
69%
UNITĂȚI
+843
Vezi Ponturi

S-ar putea  te intereseze și: