Biletul zilei handbal 24.03.2023

Scris de Florin198124/03/2023
Bilet Handbal
Forma:
Pierdut Pierdut Pierdut Pierdut Pierdut
CSM Bucuresti – Baia Mare
PSG – Istres
Dunkerque – Montpellier
Bilanț: 7 Câștigate *luna in curs
COTA
5.41

Cum iti suna o cota de 5.41 pe Biletul zilei handbal 24.03.2023? Am ales 3 pronosticuri din campionate foarte puternice, Franta D1, unde azi vor evolua primele doua clasate, respectiv Liga Florilor!

Ponturi Pariuri CSM Bucuresti - Minaur Baia Mare (17:00)

  • CSM isi continua marsul spre un nou titlu in campionatul intern unde ocupa primul loc dupa 19 etape, avand 9 lungimi avans fata de urmatoarele doua clasate Gloria Bistrita si Rapid.
  • Tigroaicele au pauza in Champions League, astfel pot rezolva mai usor partidele din Liga Florilor unde sunt de departe cea mai ofensiva echipa cu o medie de 32.8 reusite.
  • Aceasta statistica este cu mult mai buna pe teren propriu unde trupa pregatita de Adrian Vasile atinge 34.22 goluri marcate.
  • Minaur este o echipa buna a campionatului intern, dar care nu se remarca printr-o defensiva de fier,  asta tinand cont si de faptul ca pana acum le-a infruntat pe toate 5 echipe aflate in lupta pentru evitarea retrogradarii pe terenul acestora.

Pont: CSM Bucuresti inscrie peste 32.5 goluri, Cota: 1.93>> Click AICI pentru a paria!

Ponturi Pariuri PSG - Istres 21:00)

  • PSG are parte de o lupta teribila la titlu in acest sezon si deja are doua puncte de recuperat fata de Montpellier, de asemenea se afla la egalitate cu Nantes.
  • Adversara de azi a trupei pregatita de catre Raul Gonzales este Istres, penultima clasata in campionatul francez cu doar 9 puncte cumulate in 20 de etape. 
  • Gazdele nu vor avea emotii in a se impune de o maniera categorica, cum partidele din Champions League lipsesc, PSG trebuie sa ruleze jucatorii importanti pentru a le mentine titmul de joc.
  • Diferenta de valoare este una clara, Istres a marcat cu 115 goluri mai putin decat adversara sa, dar a incasat un plus de 38, cifre care spun totul despre infruntarea de azi.

Pont: victorie PSG handicap - 8.5 goluri, Cota: 1.87 >> Click AICI pentru a paria!

Ponturi Pariuri Dunkerque - Montpellier (21:00)

  • Liderul campionatului francez va evolua azi pe un teren unde in ultimele 6 vizite a cumulat tot atatea victorii, precedentele doua fiind la 4 respectiv 5 goluri avans.
  • Dunkerque nu traverseaza o perioada de forma prea grozava cu 6 infrangeri in anterioarele 9 meciuri de campionat, iar in intreg campionatul actual acasa nu a castigat decat 4 jocuri din 10 sustinute.
  • Tinand cont de forma oaspetilor, de motivatia unui titlu, sau cel putin a prezentei in Champions League, de un lot net superior valoric, Montpellier va bifa un nou succes confortabil in Arena Stade des Flandres.

Pont: victorie Montpellier handicap  -1.5 goluri, Cota: 1.50 >> Click AICI pentru a paria!

Lasă un comentariu mai jos:


Adresa ta de email nu va fi vizibilă.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
Avatar tipster
Bilet Handbal
7 Câștigate
14 Pierdute
33% Rata de castig
-191 Unitati
Rezultate:
Pierdut Pierdut Pierdut Pierdut Pierdut Castigat Castigat Pierdut Pierdut Castigat
Vezi Ponturi

Tipsterul Lunii

Avatar Tipster
Wade
Forma: Castigat Castigat Castigat Pierdut Castigat Pierdut Castigat Castigat Pierdut Pierdut
CÂȘTIGATE
25 din 37
PROCENTAJ
68%
UNITĂȚI
+1051
Vezi Ponturi

S-ar putea  te intereseze și: