Biletul zilei handbal 26.03.2021

Scris de Florin198126/03/2021
Bilet Handbal
Forma:
Castigat Pierdut Castigat Pierdut Castigat
Bilanț: 7 Câștigate *luna in curs
COTA
3.18

Biletul zilei handbal 26.03.2021 – Pentru biletul zilei handbal am mizat pe doua partide, ambele din Danemarca Herre Handbold Ligaen. Biletul zilei handbal din 26.03.2021 are o cota de 3.18 si poate fi jucat cel tarziu pana la ora 19:30.

Ponturi pariuri pentru biletul zilei handbal 26.03.2021.

Ponturi pariuri Holstebro – Kolding (ora 19.30)

  • Un meci aparent la discretia gazdelor care traverseza cu adevarat o perioada de forma excelenta cu 6 victorii consecutive in campionat, rezultate in urma carora au si urcat pe locul 3 din Herre Handbold Ligaen, dar aceasta este cam maxim din ceea ce pot obtine cu doua runde pana la finalul sezonului regulat.
  • Kolding in schimb ocupa chiar ultimul loc ce permite accesul in play-off, are 3 puncte avans, insa nu este matematic sigura, din acest motiv va incerca sa smulga cel putin o remiza azi, rezultat care ar plasa-o in primele 8 formatii.
  • Holstebro nu mizeaza mult pe defensiva sa, cat timp atacul isi face din plin datoria, astfel se explica si faptul ca pe teren propriu in ultimele 11 jocuri doar in partidele contra ultimelor doua clasate Lemvig si Ringsted nu a incasat minim 28 de goluri.
  • Pont: Kolding inscrie peste 27.5 goluri @ 1.85 >> CLICK AICI pentru a paria!

Ponturi pariuri Lemvig – Fredericia (ora 20.30)

  • O partida importanta pentru ambele formatii, chiar daca in aparenta numai pot depasi actuala pozitionare din clasament, dar isi pot imbunatati zestrea de puncte in vederea play-out-ului, unde sunt mari sanse sa se regaseasca.
  • Gazdele sunt pe ultimul loc cu 8 puncte, dar pot urca o pozitie in cazul unui succes, se pare ca inca nu au abandonat lupta, 6 din totalul de 8 puncte au fost cucerite in ultimele 5 etape, in care au bifat inclusiv o victorie contra lui Skjern.
  • Nu voi miza insa pe un rezultat final, clar niciuna dintre formatii nu porneste favorita, insa Lemvig a demonstrat o buna forma pe faza ofensiva in ultima perioada si voi incerca sa profit de acest atu al gazdelor.
  • Fredericia nu se poate lauda cu o defensiva prea sigura, in 10 din precedentele 12 jocuri a incasat minim 30 de goluri, iar in 11 din cele 12 deplasari ale sezonului defensiva sa a cedat de minim 28 de ori intr-un joc.
  • Pont: Lemvig inscrie peste 27.5 goluri @ 1.72 >> CLICK AICI pentru a paria!

Lasă un comentariu mai jos:


Adresa ta de email nu va fi vizibilă.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
Avatar tipster
Bilet Handbal
7 Câștigate
6 Pierdute
54% Rata de castig
868 Unitati
Rezultate:
Castigat Pierdut Castigat Pierdut Castigat Castigat Castigat Pierdut Pierdut Pierdut
Vezi Ponturi

Tipsterul Lunii

Avatar Tipster
CaraCiprian
Forma: Pierdut Pierdut Pierdut Pierdut Castigat Pierdut Pierdut Castigat Castigat Castigat
CÂȘTIGATE
21 din 40
PROCENTAJ
53%
UNITĂȚI
+544
Vezi Ponturi

S-ar putea  te intereseze și: